ایتنا - شاید بتوان گفت که کمپانی نوکیا، با ظهور نوکیا ایکس از خطر ورشکستی نجات یافت!
شرکت اچ ام دی که حق امتیاز فروش محصولات نوکیا را در اختیار دارد اعلام کرده که تنها در مدت زمان ۱۰ ثانیه تمامی موجودی گوشی هوشمند نوکیا ایکس ۶ در چین به پایان رسیده است.
به گزارش سرویس اخبار تکتولوژی از ایسنا، پس از آنکه حق فروش محصولات غول تکنولوژی نوکیا توسط شرکت فنلاندی HMD خریداری شد، حالا این شرکت اعلام کرده است که توانسته با افزایش میزان فروش گوشیهای هوشمند نوکیا و کسب درآمد قابل ملاحظه از آن، این شرکت پیشگام در عرصه تکنولوژی را از خطر ورشکستگی برهاند و نوکیا را بار دیگر به فهرست پرفروشترین و محبوبترین گوشیهای هوشمند در جهان بازگرداند.
حالا به نظر می رسد که این شرکت که بعنوان فرشته نجات نوکیا از آن یاد می شود حقیقتا توانسته است محصولات جدید و به روز نوکیا را با موفقیت چشمگیر و قابل ملاحظه ای به فروش برساند و این غول تکنولوژی دیرینه را از خطر ورشکستگی برهاند.
پس از آنکه فروش گوشی هوشمند نوکیا ایکس ۶ توسط شرکت اچ ام دی گلوبال ( HMD ) در چین آغاز شد این شرکت اعلام کرد که موجودی این محصول تنها در عرض مدت ۱۰ ثانیه به اتمام رسیده است. شاید باور این مساله اندکی دشوار باشد اما چیزی که در اینجا از اهمیت خاصی برخوردار است، استقبال بی نظیر کاربران از محصولات و گوشی های هوشمند نوکیا است که به نظر می رسد نوکیا در حال بازگشت دوباره به روزهای درخشان خود است. سالهایی که هیچ کدام از تولیدکنندگان موبایل به اندازه نوکیا قدرتمند و به روز نبودند.
خبر به اتمام رسیدن موجودی گوشی های نوکیا ایکس ۶ در چین در صفحه رسمی نوکیا در شبکه اجتماعی چینی ویبو نیز منتشر شده است. طبق آمارهای منتشر شده از فروشگاههای خرده فروشی آنلاین در چین، حدود ۷۰۰ هزار کاربر چینی قبل از آغاز عرضه رسمی و همگانی این محصول، آن را پیش خرید کرده و سفارش داده بودند.
حالا از آنجایی که تمام موجودی نوکیا ایکس ۶ در چین به پایان رسیده است، مشتریان و علاقمندان در این کشور باید تا تاریخ ۳۰ ماه مه میلادی منتظر بمانند تا این کمپانی بار دیگر بتواند عرضه آن را آغاز کند. هفته گذشته بود که شرکت اچ ام دی گوشی هوشمند نوکیا ایکس ۶ را رونمایی و معرفی کرد و بلافاصله بعد از آن، خیل عظیمی از کاربران چینی تصمیم گرفتند که این محصول نوین و جذاب را خریداری کنند.
نوکیا ایکس ۶ به قابلیت هایی همچون حسگر اثر انگشت در پنل پشتی گوشی، حاشیه های فوق باریک و بریدگی بالای صفحه نمایش، دوربین مبتنی بر هوش مصنوعی، حسگر تشخیص چهره، صفحه نمایش ۵.۸ اینچی +FHD، رزولوشن و وضوح تصویر ۱۰۸۰×۲۲۸۰ پیکسل، محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس ۳، تراشه هشت هستهای اسنپدراگون ۶۳۶، حافظه رم ۴ یا ۶ گیگابایتی، حافظه داخلی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایتی، باتری با ظرفیت ۳۰۶۰ میلی آمپر ساعت، شارژر سریع کوالکام ۳.۰ و نسخه سیستم عامل اندروید ۸.۱ اوریو مجهز است.
این گوشی هوشمند در رنگ های مشکی، آبی و نقره ای روانه بازار شده است.
به طور کلی میتوان گفت که موفقیت بازگشته و احیا شده نوکیا در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی مرهون تلاشهای شرکت اچ دی ام است که توانست این شرکت را از خطر ورشکستگی و از دست دادن بازار خود در جهان به خوبی برهاند. در مجموع، میزان فروش سالانه نوکیا در سال ۲۰۱۷ به خردهفروشان، حدود ۸.۵ میلیون دستگاه گوشی هوشمند بوده است که البته هنوز آمار دقیقی در دسترس نیست که معلوم شود چه تعداد از این دستگاههای به فروش رفته، توسط خریداران واقعی و کاربران خریداری شدهاند.
برند نوکیا در سالهایی که گوشیهای هوشمند هنوز چندان محبوب و پرطرفدار نبودند، بزرگترین و محبوبترین سازنده گوشیهای همراه در جهان محسوب میشد و کاربران بسیاری نیز در جهان از محصولات و گوشیهای با کیفیت و پردوام آن خشنودی و رضایت کافی داشتند.
به عقیده برخی دیگر از تحلیلگران، دلیل دیگر احیای مجدد نوکیا میتواند عرضه گوشیهایی با سیستم عامل اندروید توسط این شرکت باشد چرا که هم اکنون تنها دو سیستم عامل اندروید و iOS هستند که محبوبترین و پرطرفدارترین سیستمهای عامل گوشیهای هوشمند شناخته میشوند.
ایتنا یه سوالی از کارشناس ها و همکاران شما دارم، خیلی دوست دارم شما هم مقاله ای راجع به این موضوع چاپ کنید! به نظر شما شرکتی مثل جی ال ایکس (جنرال لوکس) خودمون تو ایران میتونه با حمایت دولت و مردم موفق بشه؟؟؟ آیا راهکارهایی هست که بتونیم در زمینه موبایل و تبلت حرفی برای گفتن داشته باشیم؟
اگر میشه با مدیرعاملشون آقای مهندس سعیدی یه گفت وگویی داشته باشید تا درباره چشم اندازها و آینده این شرکت و برنامه هاشون سوالاتی ازشون داشته باشید، شما که این همه پست و خبر از نوکیا،سامسونگ،اپل،شیائومی میذارید و دمتون هم گرم! اگر میشه به این درخواست ما هم توجهی داشته باشید و یا گزارشی از کارخونه جی ال ایکس در خرمشهر داشته باشید، چون به نظرم این صنعت میتونه خیلی اشتغالزایی تو ایران داشته باشه
اینم فراموش که جی ال ایکس یک شرکت خصوصی هست واگرنه دولتی بود این درخواست ازتون نمی کردم! باز هم ببخشید ما همچین درخواستی کردیم،ولی خب الان کیفیت گوشی های جدیدش واقعا بالا رفته و مثل قدیم نیست