۰
plusresetminus
شنبه ۹ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۲

باتری موبایل؛ ابزاری برای هکرها

ایتنا - باتری گوشی های هوشمند می تواند ابزاری برای هک، جاسوسی و حملات سایبری به شمار بیاید.
باتری موبایل؛ ابزاری برای هکرها



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از ایسنا، آمار حملات سایبری از سوی هکرها و مجرمان سایبری در سال‌های اخیر به اوج خود رسیده است؛ به گونه‌ای که طبق آمار منتشره، سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی بیشترین میزان حملات سایبری، بدافزاری و هک را در خود جای داد و لقب پرخطرترین سال در طول تاریخ بشریت را گرفت.

حالا گروهی از متخصصان و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری عنوان کرده‌اند که هکرها و مجرمان سایبری می‌توانند با سوءاستفاده از باتری گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های الکترونیکی به اطلاعات ذخیره شده در موبایل مذکور دسترسی پیدا کنند.

آن‌ها بر این باورند که هکرها با استفاده از یک میکروکنترلر جریان انرژی ورودی و خروجی باتری و همچنین میزان مصرف آن را مورد نظارت دقیق خود قرار می‌دهند. آن‌ها پس از هک کردن باتری، می‌توانند دسترسی‌های مختلفی همچون کلیک برروی صفحه کلید گوشی (کی‌بورد)، برقراری تماس تلفنی و دفترچه مخاطبان داشته باشند.  
این مجرمان قادر خواهند بود به پردازنده، پردازشگر گرافیکی و صفحه نمایش نیز دسترسی پیدا کرده و اطلاعات موردنظر خود را از جمله سایت‌های بازدیدشده و عبارات تایپ شده کاربر موردنظر را به دست آورده و مشاهده کنند.

یک مشاور امنیتی در این خصوص می‌گوید: ابزارهای نرم‌افزاری لازم برای سوءاستفاده از این شیوه نیز با مرورگر اینترنتی گوگل کروم سازگاری دارد. حالا هکرها منتظرند تنها قربانی موردنظر یکی از سایت‌های موردنظرشان را باز کند. در این صورت میکروکنترلر ورود به سایت را شناسایی می‌کند و داده‌های مدنظر هکرها را برای آن‌ها فرستاده  و ارسال می‌کند.

متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری که چنین ادعایی کرده‌اند، برروی دو گوشی با برندهای هواوی و سامسونگ این آزمایش را انجام داده‌اند.
بدافزارها، باج‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان‌تر شود، بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

سالانه بانک‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
کد مطلب: 53277
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ