۰
plusresetminus
شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۲

هفتادمیلیون اکانت توییتر معلق شدند

ایتنا - توئیتر طی دو ماه گذشته بالغ بر ۷۰ میلیون حساب کاربری مشکوک را به حالت تعلیق درآورده است.
هفتادمیلیون اکانت توییتر معلق شدند


توئیتر که یکی از پلت‌فرم‌های بزرگ شبکه اجتماعی در جهان را داراست، در گزارشی اعلام کرده است که در دو ماه گذشته یعنی ماه مه و ژوئن سال جاری ۲۰۱۸ میلادی، ۷۰ میلیون اکانت و حساب کاربری مشکوک و مورددار را که خلاف قوانین و مقررات این شبکه اجتماعی عمل کردند، مسدود کرده و به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش سریس اخبار تکنولوژی از ایسنا، واشنگتن پست به تازگی خبر داده که توئیتر در دو ماه گذشته تقریبا هر روز بالغ بر ۱ میلیون حساب کاربری در جهان را مسدود کرده است که در مجموع به عدد ۷۰ میلیون اکانت مسدودشده رسیده است.

این آمار در مقایسه با ماه اکتبر سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی تقریبا دو برابر شده است و به وضوح نشان می‌دهد که توئیتر به شدت در برابر محتوای غیراخلاقی، تروریستی و خشونت آمیز و همچنین هرگونه پیامی که محتوای مداخله‌گرانه و افراطی داشته باشد، واکنش نشان می‌دهد.

توئیتر پس از اقدامات مداخله جویانه روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی، به شدت به باز گذاشتن فضای مجازی و سوءاستفاده مداخله گران روسی از پلت‌فرم این شبکه اجتماعی متهم شد. بسیاری از تحلیلگران پیش‌بینی کرده‌اند که روند رو به رشد تعلیق و مسدود حساب‌های کاربری در توییتر در ماه ژوئیه نیز با همین روند افزایشی ادامه پیدا خواهد کرد.

توئیتر در این گزارش از تمامی کاربرانی که در شناسایی حساب‌های کاربری مشکوک به آن کمک کرده‌اند، تشکر کرده و همچنین  از سایر افراد و کاربران در سراسر جهان درخواست کرده که درصورت مشاهده هرگونه محتوای تروریستی و خشونت‌آمیز آن را گزارش کنند.
بنا بر اعلام، کمتر از ۰.۲ درصد مسدودسازی اکانت‌های توئیتری به خاطر درخواست و گزارش دولت‌های مختلف در جهان رخ داده است و بیشتر آن توسط  الگوریتم‌های پیشرفته بکار رفته در پلت‌فرم توئیتر و متخصصان زبده فعال در این شبکه اجتماعی شناسایی شده است که البته در این میان، نقش کاربران مردمی نیز پررنگ بوده است.

بسیاری از افراد و هکرها، از پلت‌فرم و بستر آزادانه‌ای که شبکه‌های اجتماعی نظیر توئیتر ایجاد کرده‌اند، سوءاستفاده کرده و به ارسال و انتشار تبلیغات سیاسی و نژادپرستانه گسترده‌ای اقدام کرده بودند.
نزدیک به یک سال پیش بود که نمایندگان شرکت‌های فیس بوک، گوگل و توئیتر، تحت تاثیر مداخله سایبری روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا موظف شدند در مقابل نمایندگان مجلس کنگره این کشور توضیح بدهند و در این خصوص شفاف سازی کنند.

اقداماتی که توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی انجام می‌دهند و بسیاری از حساب‌های کاربری مشکوک را مسدود می‌کنند، همگی بخشی از برنامه آن‌ها برای شفاف‌سازی در قبال مقامات امنیتی ایالات متحده آمریکاست.
کد مطلب: 53352
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ