ایتنا - بسیاری از کاربران نگران قربانی شدن حملات سایبری در خانههای خود هستند، اما برای مقابله با حملات چه باید کرد؟
آموزش : اگر نفوذ به حریم شخصی شما را هم مضطرب میکند!
سايت خبری ايتنا , 30 مهر 1399 ساعت 10:50
ایتنا - بسیاری از کاربران نگران قربانی شدن حملات سایبری در خانههای خود هستند، اما برای مقابله با حملات چه باید کرد؟
تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که بیشترین مواردی که می تواند در طول زندگی یک شخص به آن استرس وارد کند جابجایی خانه، اخراج شدن یا طلاق گرفتن است. اما در مقیاسی بزرگتر، این استرسها می تواند مواردی همچون از دست دادن اطلاعات شخصی، نقض مدیریتهای رمز عبور و البته به خطر افتادن امنیت دستگاههای شخصی باشد.
با این حال آخرین تحقیقات ما نشان میدهد که 69% از افراد جامعه مورد مطالعه اعلام کردهاند که پس از شنیدن خبر نقض دادهها و نفوذهای متعدد گزارش شده در رسانه در هر هفته احساس استرس می کنند، یعنی تاثیر آن واقعیت دارد.
ما با چند روانشناس در رابطه با استرس صحبتی داشتیم و بررسی کردیم که چرا جرایم سایبری باعث ایجاد استرس می شوند. Frank Schwab یک روانشناس رسانه در دانشگاه Würzburg به ما گفت: "استرس ناشی از نگرانی در مورد وقایع خارجی، همانند نقض داده ها و چیزهایی که شما متوجه آنها نمی شوید، (مثل اینکه شما چگونه بهترین محافظت را برای تکنولوژی در نظر بگیرید)، میتواند به مسائل عمیقی که باعث استرس می شود منجر شود. البته میتوان گفت نداشتن استرس و حذف آن کاری غیر ممکن است اما می توان آن را با کنترل کردن مهار کرد و کلید اصلی هم همین موضوع است.
اینطور که تحقیقات ما نشان میدهد 58% کاربران نگران قربانی شدن حملات سایبری در خانه های خود هستند، 48% از آنها نگرانی مربوط به محل کار خود را دارند و 68% کارمندان اعتماد زیادی به کارفرمایان خود دارند و تصور می کنند که از آنها در مقابل تهدیدات آنلاین محافظت میکنند.
اما این تصورات رایج، غلط است. کاربران تصور میکنند که نیازی به مراقبت از دستگاهها و حسابهای خود ندارند. در واقعیت مجرمان سایبری اهداف اصلی خود را کسب و کارها قرار می دهند زیرا که آنها به دنبال پرداخت های بزرگتر هستند نه کاربران تکی! از همین رو معیارهای امنیتی بایستی هم در خانه و هم در محل کار مورد توجه قرار گیرد، استفاده از رمز عبورهای قوی، بازدید تنها از وب سایت های معتبر و اقدامات امنیتی لازم همگی را باید اولویت قرار داد.
یکی از یافتههای جالب در این تحقیق این بود که 8% از کاربران به طور خاص تمایلی ندارند که به مدیریتهای رمز عبور برای لوگین کردن دستگاههای خود، 6% برای لوگین کردن حسابهای کاربری خود و 3% برای جزئیات کارتهای اعتباری خود اعتماد کنند این در حالی است که آنها به ترتیب 53%، 47% و 47% این موارد را با شرکای زندگی خود به اشتراک می گذارند.
کد مطلب: 53394
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/53394/آموزش-اگر-نفوذ-حریم-شخصی-هم-مضطرب-می-کند