ایتنا – هوش مصنوعی میتواند به عنوان واسطه امر خیر، نیمه گمشده افراد را به آنها برساند.
رونمایی از یک هنر دیگر فناوریهای نوین
با هوش مصنوعی همسر ایده آل خود را بیابید
سايت خبری ايتنا , 25 آبان 1397 ساعت 21:21
ایتنا – هوش مصنوعی میتواند به عنوان واسطه امر خیر، نیمه گمشده افراد را به آنها برساند.
تاکنون از کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در حوزههای گوناگون از جمله پزشکی، خودروسازی، ورزش، مقابله با تروریسم و غیره اخبار متنوعی منتشر شده است، ولی این که هوش مصنوعی بتواند به عنوان واسطه امر خیر، جوانان را به یکدیگر برساند شگفتانگیز است.
به گزارش ایتنا، مطلبی که به تازگی در وبسایت خبرگزاری فرانسه منتشر شده حکایت از آن دارد که سایتهای دوستیابی و اپلیکیشنهایی که در این زمینه فعالیت میکنند، به استفاده از هوش مصنوعی روی آوردهاند.
به عنوان مثال وبسایت eHarmony که یکی از معتبرترین و قدیمیترین سایتهای دوستیابی به شمار میرود، در حال توسعه یک ویژگی مرتبط با هوش مصنوعی است که طی آن تلاش میشود نیمه گمشده فرد را شناسایی و به او معرفی کند.
مدیر عامل این سایت میگوید هر چند تعداد اپلیکیشنهای دوستیابی بسیار زیاد است ولی اغلب آنها به نتیجهای منتهی نمیشوند. مردم نمیدانند چگونه باید از طرف سوال بپرسند.
واقعاً بسیاری از افراد در این زمینه به کمک نیاز دارند و ما فکر میکنیم که بتوانیم این کار را به صورت خودکار انجام دهیم.
Loveflutter یک اپلیکیشن دوست یابی دیگر در انگلیس است که میکوشد با استفاده از هوش مصنوعی، چتهای بین کاربران را تجزیه و تحلیل کند و افرادی را که بیشتر برای هم مناسب هستند، به یکدیگر معرفی نماید.
برنامه صوتی دوستیابی AIMM نیز عملکرد جالبی دارد.
این برنامه که مجهز به هوش مصنوعی است، در ابتدا با صدایی آرام و دلنشین از شما سوالاتی درباره علایقتان میپرسد و سپس گزینه یا گزینههای مناسب را به شما معرفی میکند.
پس از چند روز AIMM یک قرار ملاقات بین شما و کسی که احتمالاً گزینه مناسبی برای شماست تنظیم میکند و حتی بر اساس یافتههایش یک سری توصیه و پیشنهاد هم ارائه مینماید و مثلاً مشخص میکند که بهتر است طرف را به شام دعوت کنید یا به قدم زدن.
همچنین مشخص میکند که بهتر است چه سوالاتی از طرف بپرسید تا او را فراری ندهید!
پس از پایان دیدار، اپلیکیشن به بررسی گفتهها و شنیدهها میپردازد و اعلام میکند که آیا بهتر است این دو به وصال هم برسند و یا برای یکدیگر مناسب نیستند.
نمونه دیگر، شبکه بادو (Badoo) است.
بادو یک شبکه اجتماعی برای پیدا کردن همسر و یا دوستان جدید است که با استفاده از فناوری تشخیص چهره و هوش مصنوعی، به کاربران اجازه میدهد همسر مناسب خود را از میان 400 میلیون کاربر این شبکه بیابند.
با همه این تفاصیل هنوز افراد زیادی هستند که برای عشقیابی، به استفاده از فناوریهای نوین متقاعد نشدهاند.
در میان منتقدان این شیوه، نام آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد دیده میشود که میگوید: من کمی شک و تردید دارم که هوش مصنوعی بتواند به مردم کمک کند که محبوب و دلبر خود را بیابند.
نخست وزیر سابق پرتغال هم که با یکی از اعضای شورای شهر لیسبون ازدواج کرده میگوید: من بسیار خوشحالم که با استفاده از شیوههای سنتی، یار زندگیام را انتخاب کردهام.
نظر شما چیست؟
آیا به نظر شما هوش مصنوعی آنقدر توانایی و دقت دارد که بتواند در امر مهمی مثل ازدواج، وظیفه مشاوره و واسطهگری را به خوبی ایفا کند؟
کد مطلب: 54759
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/54759/هوش-مصنوعی-همسر-ایده-آل-خود-بیابید