۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۳

نقطه ضعف گوشی‌های هوشمند تاشو!

ایتنا - بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران براورد و اعلام کرده‌اند که احتمالا نخستین نسل از گوشی‌های هوشمند تاشو و انعطاف پذیر حرف چندانی برای گفتن نخواهند داشت.
نقطه ضعف گوشی‌های هوشمند تاشو!


حدود یک سال است که غول‌های تکنولوژی همچون سامسونگ از برنامه‌های خود برای معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو و انعظاف‌پذیر خبر داده‌اند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، از آنجایی که بازار گوشی‌های هوشمند به مرحله اشباع رسیده و شرکت‌های سازنده نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید، دیگر نمی‌دانند که برای جلب مشتریان بیشتر و رضایت طرفدارانشان باید چه کار کنند، به سمت گوشی‌های هوشمند تاشو و منعطف روی آورده‌اند تا شاید بتواند بازار راکد و بی تلاطم را رونق بخشد و تحولات عظیم و قابل توجهی را برای کاربران و شرکت‌های تولیدکننده موبایل به ارمغان بیاورد.

گزارش‌هایی که در رسانه‌های مختلف منتشر شده است نشان می‌دهد که سامسونگ و برخی دیگر از شرکت‌های تولیدکننده موبایل قصد دارند در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی از گوشی هوشمند با صفحه نمایش تاشو و منعطف خود رونمایی کند، اما حالا کارشناسان بر این باورند که این محصول به مراتب ضعیف تر از آن چیزی خواهد بود که بازارهای جهانی تصور و پیش بینی کرده‌اند.

بر اساس گزارش وب سایت phonearena ، این کارشناسان و تحلیلگران براورد و اعلام کرده‌اند که گوشی هوشمند تاشوی سامسونگ که تحت عنوان گلکسی اف قرار است راهی بازارهای جهانی موبایل شود، از ظرفیت باتری چندان بالا و قابل توجهی برخوردار نخواهد بود.

منبع جدیدی به تازگی تاکید و اعلام کرده است که این دستگاه از دو باتری جداگانه با ظرفیت‌های ۲۲۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره می‌برد که در نتیجه مجموع آن بالغ بر ۴۴۰۰ میلی آمپر ساعت بیشتر نخواهد شد که برای نمایشگر بزرگ و قابل توجه ۷.۳ اینچی گلکسی اف ظرفیت باتری کمی به شمار خواهد رفت و کاربران آن با مشکل کمبود قابلیت شارژدهی مواجه خواهند شد.

قیمت این محصول حدود ۱۸۰۰ دلار تخمین زده است که به گفته بسیاری از منابع آگاه، در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی به صورت محدود در دسترس کاربران و علاقمندان قرار خواهد گرفت.
کد مطلب: 55312
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ