این روزها افراد بسیار کمی هستند که موبایل هوشمند در اختیار نداشته باشند. به همین دلیل سفر رفتن نیز در ترکیب با اینترنت و اپلیکیشنها، شکل جدیدی به خود گرفته است. مراجعه حضوری به آژانسها و تماس تلفنی تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کرده است و افراد ترجیح میدهند خودشان با ابزار کوچکی که در دست دارند برای سفرشان برنامهریزی کنند. همین موضوع نقش پررنگ اپلیکیشنها را نشان میدهد.
در ادامه با چند اپلیکیشن مفید که پیش از سفر و هنگام سفر میتوانند تجربه بهتری را در سفر برای شما رقم بزنند آشنا میشویم.
اپلیکیشن دُنگ و ترابی پاکت
یکی از دغدغههایی که هنگام سفر داریم، ثبت هزینهها و تعیین سهم هر نفر از هزینههای سفر است. اپلیکیشنهای زیادی برای این کار وجود دارند. اپلیکیشن فارسی دنگ همانطور که از نامش پیداست به شما کمک میکند که سهم هر نفر از هزینههای سفر را محاسبه کنید. اما برای اینکه بتوانیم سهم هر نفر را حساب کنیم نیاز است که هزینههای سفر و بودجهمان را مشخص کنیم. اینجاست که TrabeePocket به کمک شما میآید. در این اپلیکیشن میتوانید بودجه خود را به چند ارز مختلف وارد کنید و هر مقداری که هزینه کردید از همان ارز کم کنید. در نهایت نیز میدانید که چقدر در چه زمینهای و در چه روزی هزینه کردید.
اپلیکیشن ویگو
در هنگام برنامهریزی سفر، بخصوص اگر مقصد سفر طولانی باشد یا سفر خارجی در پیش داشته باشیم، بهترین وسیله سفر هواپیماست. از طرفی برای راحتی هر چه بیشتر، بهتر است پیش از سفر یک هتل خوب در محلی مناسب رزرو کنیم و با خیالی آسوده به سفر برویم. اپلیکیشن و وبسایت Wego.ir بهترین ابزار برای پیدا کردن بلیط هواپیما و هتل هستند. در این اپلیکیشن شما بدون جانبداری میتوانید فروشندگان مختلف و معتبر بلیط هواپیما و هتل داخلی و خارجی را در کنار هم و در یک صفحه مقایسه کنید. با انتخاب هر فروشنده در این اپلیکیشن، به وبسایت همان فروشنده هدایت میشوید و پرداخت را انجام میدهید.
در این اپلیکیشن شما میتوانید ساعت پرواز، پروازهای مستقیم و توقف دار و میزان توقف بین راه، نام هواپیمایی، نام فروشنده و موارد دیگری را فیلتر کنید. همچنین امکان تغییر دستهبندی لیست نمایش داده شده بر اساس قیمت، امتیاز کاربران یا موارد دیگر، بهترین شرایط را برای پیدا کردن پرواز مناسب در اختیار شما قرار می دهد.
گوگل ترنسلیت و گوگل فوتوز
این دو اپلیکیشن دو تا از مهمترین دغدغههای سفر را نشانه گرفته است. اگر به کشور دیگری سفر کنیم و زبان مردم آن کشور را بلد نباشیم، با استفاده از قابلیت Instant ترجمه گوگل، میتوانیم به راحتی با آنها ارتباط برقرار کنیم. ضمن اینکه امکان ترجمه روی تصویر هم در خیلی از مکانها برای خواندن تابلوها به کار ما میآید.
از طرفی دیگر، با استفاده از ابزار عکس گوگل یا Google Photos شما میتوانید دستهبندی عکسها را به گوگل بسپارید. ضمن اینکه فضای رایگان ابری که با استفاده از این اپلیکیشن در اختیار دارید، به شما این امکان را میدهد که هر روزی که عکس گرفتید، آنها را آپلود کرده و از روی گوشی خود حذف کنید تا فضا برای عکس و فیلمهای جدید باز شود. شما در گوگل فوتوز میتوانید عکسهایتان را خصوصی و فقط برای خودتان نگه دارید یا با هر کسی که مایل هستید به اشتراک بگذارید.
اپلیکیشن دانرو
دانرو یکی از بهترین ابزارها برای ایرانگردهاست. با استفاده از این بانک اطلاعات شهری، شما همچون یک فرد محلی، از زیر و بمهای هر شهری خبردار میشوید. به عنوان مثال اگر در جایی هستید و دنبال رستورانهای اطراف میگردید، کافی است به این اپلیکیشن دسترسی محل خود را بدهید تا نزدیکترین رستوران را به شما معرفی کند.
هر کسی ممکن است با توجه به نیازهای خود اپلیکیشنهای دیگری هم مورد استفاده قرار دهد. اما بدون شک اپلیکیشنهایی که در بالا معرفی کردیم، به کار هر کسی میآیند. نظر شما چیست؟