فرماندهی سایبری ایالاتمتحده بدافزاری را به سیستم برق روسیه وارد کرده است که میتواند در زمان تقابلی بزرگ میان دو کشور، حمله سایبری ویژهای را ترتیب ببیند.
به گزارش ایتنا به نقل از وبسایت خبری تحلیلی theinquirer، گزارشهای بهدستآمده حاکی از آن هستند که فرماندهی سایبری ایالاتمتحده هماکنون برای نصب ابزارهای سایبری تهاجمی علیه روسیه از قدرتهای جدیدی بهره میبرد. البته باید توجه داشت که استفاده از این ابزار تهاجمی دیجیتال نیازمند تائید از سوی دونالد ترامپ نیست.
یکی از مقامات رسمی در این رابطه اظهار داشت که:« این امر در طی سالهای گذشته بسیار تهاجمیتر شده است. ما کارها را در مقیاسی انجام میدهید که در سالهای گذشته هیچگاه به آن فکر نشده بود.» البته هنوز مشخص نیست که میزان توانایی این فرماندهی در اجرای حمله ادعاشده تا چه حد حقیقت دارد و هیچگاه نیز مشخص نخواهد شد.
درحالیکه دولت ایالاتمتحده هیچگاه بهصورت عمومی در رابطه با اقدامات گذشته خود صحبت نکرده است اما جان بولتون بهعنوان مشاور امنیتی ملی این کشور در هفته گذشته اعلام کرد که ایالاتمتحده هماکنون استراتژی خود را تغییر داده و فضای سایبری تهاجمی و دفاعیای را علیه دشمنان دخیل در عملیات سایبری این کشور ایجاد کرده است.
متخصصان امنیت طرفدار اتخاذ استراتژی تهاجمی در برابر روسیه ادعا کردند که این اقدامات با توجه به تلاشهای سازمانهای روسی برای تزریق بدافزار به سیستمهای ایالاتمتحده، باید از مدتها پیش اتخاذ میشد. لازم به ذکر است که هدف سازمانهای روسی از اعمال این بدافزارها، توانایی تخریب زیرساختهای الکتریکی، زیرساختهای تأمین آب و دیگر سیستمهای حیاتی ایالاتمتحده در هنگام درگیری دو کشور عنوان شده است. با این حال، دونالد تراکت بهصورت کامل این گزارش را در توییتر رد کرد و آن را " اقدام مجازی خیانت بار" خواند.