نسل جدید پردازندههای پوشیدنی اسنپ دراگون با قدرت بیشتر
ایتنا- اگر شایعات مرتبط با تلاشهای کوالکام برای ساخت یک تراشه پوشیدنی اسنپ دراگون درست باشد، میتوان انتظار داشت که در آیندهای نهچندان دور قدرت پردازشی فناوریهای پوشیدنی از قبیل ساعتهای هوشمند بهاندازه تلفنهای همراه هوشمند بشود.
اگر شایعات مرتبط با تلاشهای شرکت کوالکام برای ساخت یک تراشه پوشیدنی اسنپ دراگون درست باشد، میتوان انتظار داشت که در آیندهای نهچندان دور، قدرت پردازشی فناوریهای پوشیدنی از قبیل ساعتهای هوشمند بهاندازه تلفنهای همراه هوشمند بشود.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وبسایت خبری تحلیلی theinquirer، کوالکام در حال آزمایش دو پلتفرم تراشه جدید است که برای استفاده در دستگاههای مجهز به سیستم عامل "گوگل ور" مورداستفاده قرار خواهد گرفت.
این تراشهها که به نامهای WTP2700 و WTP429W خوانده میشود ممکن است در آینده بهنامهای اسنپ دراگون ور 2700 یا اسنپ دراگون ور 429 تغییر کنند.
تراشهای که این پلتفرمهای آزمایشی جدید قرار است روی آن قرار بگیرند، بر اساس معماری 12 نانومتری ساختهشدهاند، از هستههای پردازشی Cortex A53 کمپانی ای آر ام استفاده میکنند و با پشتیبانی 64 بیتی عرضه میشوند.
به این ترتیب میتوان اظهار داشت که عرضه این تراشه نسبت به نسخه قبلیاش (اسنپ دراگون ور 3100) پیشرفت بسیار زیادی کرده است.
اسنپ دراگون ور 3100 در سال گذشته میلادی عرضه شد که تراشهای 28 نانومتری با پشتیبانی 32 بیتی بود.
سقوط به معماری 12 نانومتری از 28 نانومتری نهتنها قدرت پردازشی این سری تراشههای اسنپ دراگون را افزایش میدهد بلکه موجب مصرف باتری بهینه آنها نیز میشود که در نتیجه موجب بهبود عمر باتری در دستگاههای پوشیدنی خواهد شد.
عملکرد ضعیف پوشیدنیهای مجهز به سیستمعامل Wear OS در برابر دستگاههایی مثل اپل واچ را میتوان یکی از دلایل اصلی عدم محبوبیت ساعتهای هوشمند اندرویدی دانست.
شرکت گوگل در نهایت مجبور است که سیستمعامل Wear OS را برای رقابت با نمونه مشابه اپل تقویت کند ولی وجود تراشههای قدرتمند نیز میتواند انگیزه این کار را در گوگل بیش از پیش افزایش دهد.