وزارت ارتباطات ١٠ سرور تخصیص داده شده به ما را پس گرفت
ایتنا - مدیرعامل پیام رسان بومی «گپ» با تاکید بر اینکه حمایتی از این پیام رسان به عنوان شبکه بومی منتخب انجام نشد، گفت: وزارت ارتباطات ١٠ سرور تخصیص داده شده به ما را پس گرفت.
مهدی انجیدنی در مورد آخرین وضعیت فعالیت این پیامرسان گفت: هدف «گپ» با داشتن بیش از ۳ میلیون کاربر فعال، ارائه زیرساختهای مناسب به تمامی ارائه دهندگان کسب و کار است و بر این اساس پوشش نیازهای خدمات اجتماعی کسب و کارهای بزرگ و سازمانها در طرح تجاری ما قرار دارد.
به گزارش ایتنا از مهر، وی درباره میزان تحقق حمایتهای دولتی از پیام رسان بومی «گپ» به عنوان یکی از پیامرسانهای منتخب اعلام شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: ۵ گیگ اینترنت حمایتی داریم و ۵ میلیارد تومان وام وجوه اداره شده از وزارت ارتباطات دریافت کردیم که البته هر شرکتی که متقاضی این وام باشد می تواند این مبلغ را از محل وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات دریافت کند و فقط مراحل تخصیص وام برای ما کوتاهتر بود. علاوه بر این، ۱۰ سرور به ما تخصیص داده شد که بعدها پس گرفتند.
انجیدنی در مورد دسترسی به مرکز ملی تبادل اطلاعات دولت (GSB ) که قرار بود برای شبکههای پیامرسان قابل دسترسی باشد، گفت: GSB دولت فقط برای دسترسی به سامانه شاهکار که برای احراز هویت کاربران به کار گرفته میشود، برای ما باز شده است. این در حالی است که ارائه این سرویس از سوی دولت هزینهبر است و ما آن را به صورت رایگان عرضه میکنیم.
وی افزود: خدمات دولت الکترونیک هم که قرار بود از درگاه پیام رسانهای بومی ارائه شود طی جلسهای اعلام شد که دیگر این سرویس قابل ارائه نخواهد بود. به همین دلیل ما به صورت مستقیم وارد مذاکره با سازمان ها برای دریافت خدمات عمومی و دولتی شدهایم. برای مثال اکنون طی هماهنگی با شهرداری امکان پرداخت هزینه بلیت مترو در «گپ» فراهم شده است.
مدیرعامل پیام رسان «گپ» با اشاره به خدماتی که برای کسب و کارها روی این پیام رسانها قابل ارائه است، گفت: «گپ» دریافت خدمات سازمانی اجتماعی کاملا رایگان را برای سازمان ها فراهم می کند و از طریق آن سازمان می تواند امکانات و پنلی را برای نیروهای خود فراهم کند. برای مثال نسل جدید خدمات امداد و نجات مبتنی بر مکان با همکاری هلال احمر روی این شبکه ارائه شده است.
وی درباره خواسته پیامرسانهای داخلی از دولت، گفت: منطقی است که وقتی شبکه تلفن همراه در کشور وجود دارد، مسئولان از سیم کارت خارجی استفاده نکنند، بر این اساس انتظار این است که مسئولان حداقل در کارهای خودشان نیز از زیرساخت ارتباطی داخلی استفاده کنند. اما متاسفانه ما یکی از معدود کشورهایی هستیم که دولتمردان ما از زیرساخت ارتباطی خارجی استفاده می کنند.