ایتنا- نستله بهتازگی اعلام کرده است که پس از موفقیت بسیار زیاد برنامه گوشتهای گیاهی خود، محصول جدیدی را به این دسته اضافه خواهد کرد.
ساخت سوسیس گیاهی توسط نستله
سايت خبری ايتنا , 4 بهمن 1398 ساعت 20:38
ایتنا- نستله بهتازگی اعلام کرده است که پس از موفقیت بسیار زیاد برنامه گوشتهای گیاهی خود، محصول جدیدی را به این دسته اضافه خواهد کرد.
نستله بهتازگی اعلام کرده است که پس از موفقیت بسیار زیاد برنامه گوشتهای گیاهی خود، محصول جدیدی را به این دسته اضافه خواهد کرد.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، کمپانی نستله تصمیم دارد تا سوسیسهای گیاهی خود را در بازار ایالاتمتحده و آمریکا عرضه کند. به گفته این کمپانی مزه و طریقه پخت این سوسیسها دقیقا شبیه به سوسیسهای عادی موجود در بازار است.
نسخه عرضه شده در امریکا سوسیسی است که از پروتئین نخودفرنگی تهیه شده است و با برند Sweet Earth نستله به فروش میرسد. این سوسیس با سه طعم متفاوت هابانرو چدار، زنجبیل آسیایی و اپل چیکون از ماه آوریل به فروشگاههای ایالاتمتحده عرضه خواهد شد.
کد مطلب: 59607
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/59607/ساخت-سوسیس-گیاهی-توسط-نستله