۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۰۰

شکست فیس‌بوک در مبارزه با نشر اکاذیب در پی نبود ناظران با کیفیت

ایتنا- فیس‌بوک قدم‌های بزرگی را در جهت مبارزه با نشر اکاذیب در رابطه با بیماری کرونا برداشته است اما کمبود نیروی نظارتی انسانی این شرکت موجب شده است که این کمپانی نتواند سیاست‌های خود را به نحو احسن اجرا کند.
شکست فیس‌بوک در مبارزه با نشر اکاذیب در پی نبود ناظران با کیفیت
فیس‌بوک قدم‌های بزرگی را در جهت مبارزه با نشر اکاذیب در رابطه با بیماری کرونا برداشته است اما کمبود نیروی نظارتی انسانی این شرکت موجب شده است که این کمپانی نتواند سیاست‌های خود را به نحو احسن اجرا کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، فیس‌بوک پیش‌ازاین هشدار داده بود که به بیماری کرونا قادر به تکیه‌بر بسیاری از تعدیل‌کنندگان محتوای خود نیست چراکه بیشتر آن‌ها پیمانکار هستند و نمی‌توانند از خانه کار کنند. در عوض این شرکت به سیستم‌های خودکار خود تکیه کرده است و هوش مصنوعی برای برچسب‌زنی بر تخلفات احتمالی استفاده می‌کند.
 
اما اکنون‌که چند هفته از این تصمیم فیس‌بوک گذشته است، به نظر می‌رسد ابزارهای خودکار فیس‌بوک نمی‌توانند از پس این کار به‌خوبی بربیایند. سخنگوی فیس‌بوک خاطرنشان کرد: «سیستم خودکار این شرکت تنها زمانی می‌تواند به برچسب‌زنی تبلیغات بپردازد که خریداری آن‌ها تمام شده باشد و روی این سرویس قرار گرفته باشند.»
 
 
 
سخنگوی فیس‌بوک در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کمپانی میلیون‌ها تبلیغ را به دلیل متناقض بودن با قوانین این پلتفرم حذف کرده است. او در ادامه اظهار کرد که:« ما میلیون‌ها آگهی و لیست تجارت را به دلیل نقض خط‌مشی‌های مربوط به کووید-19 حذف کرده‌ایم و همیشه در تلاش هستیم که سیستم‌های اجرایی خود را به‌گونه‌ای بهبود ببخشیم تا از انتشار اطلاعات نادرست مضر جلوگیری کنیم.»
 
منتقدان مدت‌هاست ادعا می‌کنند كه سیاست‌های فیس‌بوک اغلب به‌طور نامتوازن اجرا می‌شود. این شرکت به گسترش اطلاعات نادرست پزشکی در مورد داروهای پیشگیری از اچ آی وی متهم شده است و مقاله‌ای که اخیراً از سوی دانشگاه نیویورک به چاپ رسیده است نتیجه‌گیری می‌کند که قوانین شفاف‌سازی این شرکت که با هدف آسان‌تر کردن تبلیغات سیاسی ارائه شده است به‌راحتی قابل دور زدن است.
 
کد مطلب: 60533
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ