۰
plusresetminus
سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۰۰

طراحی مجدد برای هدست واقعیت مجازی فیس‌بوک

ایتنا- با کاهش فروش هدست‌های واقعیت مجازی در پی شیوع کرونا، بخش اوکولوس فیس‌بوک تصمیم گرفته است تا هدست واقعیت مجازی بی‌سیم کوئست را از نو طراحی کند.
طراحی مجدد برای هدست واقعیت مجازی فیس‌بوک
با کاهش فروش هدست‌های واقعیت مجازی در پی شیوع کرونا، بخش اوکولوس فیس‌بوک تصمیم گرفته است تا هدست واقعیت مجازی بی‌سیم کوئست را از نو طراحی کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، برخی از مدل‌های هدست واقعیت مجازی اوکولوس کوئست که در مراحل آخر تست قرار دارند نسبت به مدل فعلی کوچک‌تر و سبک‌تر بوده و نرخ رفرش در آن‌ها نیز بیشتر است. همچنین گزارش‌شده است که طراحی کنترل‌کننده‌های اوکولوس نیز در حال تغییر است.
 
وزن نسخه تست شده این دستگاه تقریباً یک پوند است و به‌این‌ترتیب 10 ای 15 درصد سبک‌تر از نسخه فعالی است. به‌این‌ترتیب این جنبه‌های منفی اوکولوس کوئست نسبت به اوکولوس گو و ریفت اس برطرف خواهد شد. اوکولوس همچنین در طراحی جدید خود مواد پارچه‌ای کناره‌های دستگاه را با پلاستیک جایگزین کرده و موجب افزایش خاصیت ارتجاعی این بخش شده است.
 
 
 
کوئست با نرخ رفرش 72 هرتزی هود به‌اندازه ریفت با نرخ رفرش 90 هرتزی سریع نیست. نسخه بعدی کوئست نیز احتمالاً با نرخ رفرش 90 هرتز عرضه شود اما اوکولوس قصد دارد تا در صورت امکان این معیار را در نسخه‌های جدید خود تا 120 هرتز افزایش بدهد.
 
همچنین اوکولوس قابلیت مکانیسم تنظیم فاصله میان مردمک‌های چشم کاربر را نیز آزمایش خواهد کرد و همچنین سعی دارد تا استفاده از کنترل‌کننده‌های این دستگاه را نیز آسان‌تر کند. طرح مفهومی مدل‌های این سیستم برخلاف ریفت اس دارای چهار دوربین خارجی هستند  و هنوز هم از کابل اوکولوس لینک پشتیبانی می‌کنند.
 
مارک زاکربرگ در طی هفته گذشته اعلام کرد که اوکولوس نمی‌تواند مدل کوئست را به‌اندازه کافی تولید کنند. کمبود قطعات در پی شیوع کرونا به‌عنوان یکی از دلایل اصلی امر تعریف شده است. به‌این‌ترتیب فیس‌بوک امیدوار است که کوئست های جدید را تا پایان 2020 آماده کند اما احتمالاً زمان فروش آن‌ها برای سال 2021 برنامه‌ریزی خواهد شد.
 
کد مطلب: 60838
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ