۰
plusresetminus
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۴:۰۰

امکان آموزش علوم به ‌صورت واقعیت افزوده از طریق جستجوی گوگل

ایتنا- قابلیت واقعیت افزوده جدید گوگل به کاربران این امکان را می‌دهد که از طریق جستجوی حیوانات، موزه‌ها یا ارگان‌های بدن به یادگیری علوم مختلف بپردازند.
امکان آموزش علوم به ‌صورت واقعیت افزوده از طریق جستجوی گوگل
قابلیت واقعیت افزوده جدید گوگل به کاربران این امکان را می‌دهد که از طریق جستجوی حیوانات، موزه‌ها یا ارگان‌های بدن به یادگیری علوم مختلف بپردازند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، گوگل در سال گذشته قابلیتی را در بخش جستجوی خود عرضه که به کاربران امکان می‌داد حیوان‌های مجازی را در دنیای واقعی قرار بدهند. هم‌اکنون تعداد اشیای سه‌بعدی که می‌توانید به‌صورت مستقیم از نتایج جستجوی موبایل خود مشاهده کنید بیشتر شده است و حتی لباس فضایی نیل آرمسترانگ و مدل‌های آناتومی جذابی که برای تجسم بدن انسان به کار می‌روند نیز به این اشیا اضافه‌شده‌اند.
 
کمپانی گوگل در همکاری با پلتفرم نرم‌افزار سه‌بعدی Biodigital به کاربران روشی را برای مشاهده بازنمایی تعاملی 11 سیستم بدن انسان در اندازه واقعی و در محیط شخصی ارائه کرده است. این نمونه‌ها به‌هیچ‌عنوان با بازنمایی‌های چاپ‌شده در کتاب‌ها شباهت ندارد و می‌توانند نحوه پمپ کردن خون توسط قلب یا اتصال استخوان‌ها به یکدیگر را به کاربران نشان بدهند. به‌راحتی بخشی از سیستم بدن که می‌خواهید را جستجو کرده، مدل‌های سه‌بعدی آن را پیداکرده و روی گزینه « View in 3D » کلیک کنید.
 
 
 
گوگل برای ساخت مدل‌های سه‌بعدی حیوانات، گیاهان و سلول‌های باکتری نیز با کمپانی Visible Body همکاری کرده است. شما در صورت تمایل می توانید روی ارگانل های سلول زوم کنید و به‌این‌ترتیب روند کارکرد یا شکل آن‌ها را به‌راحتی یاد گرفته و به خاطر بسپارید.
 
همچنین شما می‌توانید با استفاده از این قابلیت جدید خانه خود را به یک موزه مجازی تبدیل کنید. شما می‌توانید با جستجوی واژه نیل آرمسترانگ لباس فضایی او را مشاهده کرده یا حتی با جستجوی آپولو 11 ماژول فرمانی این فضاپیما را با استفاده از فناوری واقعیت افزوده مشاهده کنید. علاوه بر این می‌توانید با جستجوی عبارت‌هایی نظیر Chauvet Cave به نقاشی‌های غارها نگاهی بیندازید.
 
کد مطلب: 60889
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ