مدیران فناوری اطلاعات در بالاترین سطح تقریبا به سطح جالبی از مشکلات با دولتها رسیدند ولی دوران کرونا تبدیل به یک موضوع تعدیل کننده برای این شرایط شده است و به همین دلیل نیز مارک زاکربرگ از ایدههای خود و پیشبینی شخصی خود نسبت به آینده این بازار و دولتها سخن گفته است.
به گزارش ایتنا و به نقل از cnet، یکی از تبعات بسیار بزرگ همهگیری کرونا در جهان این بوده است که شرکتهای فناوری اطلاعات در جهان با مشکلات بسیار بزرگی روبرو شدهاند و از سوی دیگر دولتها نیز مشکلات بسیار بزرگی را تجربه کردهاند که موجب شده است این دو ماهیت در شرایط یکسانی قرار داشته و هر دو تحت فشار قرار بگیرند.
یکی از کسانی که به شدت به آینده پسا کرونا و اتحاد بین دولتها و شرکتهای دیجیتالی اعتقاد دارد، مدیر ارشد اجرایی شرکت فیسبوک یعنی مارک زاکربرگ است. او معتقد است که آیندهای که در آن چنین توافقی اتفاق بیفتد، اجتناب ناپذیر است. او در این باره این گونه میگوید:
«فکر میکنم که این موضوع اجتناب ناپذیر است. فکر نمیکنم که سوالی درباره این که قرار است قوانینی در این زمینه شکل بگیرد وجود داشته باشد. سوال این است که کدام فریمورک قرار است تا در تمام جهان اعمال شود.»
شایان ذکر است که این گفتهها توسط مارک زاکربرگ در نشست گفت و گوی او با تیری برتون که یکی از مقامات بالارده اتحادیه اروپا است بیان شده است و این مناظره مخاطبان بسیار زیادی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
زاکربرگ در ادامه سخنان خود گفت: «فکر میکنم که شرایط بسیار خطرناک است و نگران هستم که چه مدلی قرار است در میان کشورها مورد استفاده قرار بگیرد.» بر اساس گفتههای زاکربرگ، دولتها باید بتوانند به سراغ همکاری با شرکتهای فناوری بروند تا بتوانند با کمک آنها راه حلی را برای رفع کرونا یافته و سپس راه حلی برای عبور از بحران پساکرونا بروند.