۱
۰
plusresetminus
يکشنبه ۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۲۶

دلیل افزایش نرخ تعرفه تلفن ثابت

ایتنا - مبلغ حق اشتراک تصویب‌شده در مجمع فوق‌العاده مخابرات، کاملا منطبق با مواد اساسنامه شرکت مخابرات ایران و کمیسیون تنظیم مقررات و در جهت هزینه کرد پروژه‌های توسعه شبکه مخابرات کشور مصروف می‌شود.
دلیل افزایش نرخ تعرفه تلفن ثابت

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران با اشاره به ثبات قیمت تعرفه خدمات مخابراتی در تمام بخش‌ها، اعم از صوت و دیتا از سال ۱۳۸۴ تاکنون، به لزوم افزایش حق اشتراک تلفن ثابت برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، روز گذشته برگزار و تغییرات در میزان دریافتی حق اشتراک از مشترکین تلفن ثابت تصویب شد. در این مجمع که با حضور ۸۹ درصدی صاحبان سهام تشکیل شد، تصمیم‌گیری درباره تغییرات میزان دریافتی حق اشتراک از مشترکین تلفن ثابت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بدین‌ترتیب نرخ‌های مصوب‌شده برای حق اشتراک ماهانه از مشترکین تلفن ثابت در مناطق روستایی، ماهانه ۱۰۰ تومان، شهری ماهانه ۲۰۰۰ تومان، مراکز شهرستان‌ها ماهانه ۲۵۰۰ تومان، مراکز استان‌ها به استثنا کلان‌شهرها، ماهانه ۴۰۰۰ تومان، کلان‌شهرها ماهانه ۵۰۰۰ تومان و در شهر تهران ماهانه، ۸۰۰۰ تومان محاسبه و به تصویب مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت مخابرات ایران رسید.

در این راستا و به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، محمدرضا بیدخام با تاکید بر توجه ویژه این شرکت به منظور توسعه روزافزون شبکه زیرساختی مخابرات، اظهار کرد: مبلغ حق اشتراک تصویب‌شده در مجمع فوق‌العاده مخابرات، کاملا منطبق با مواد اساسنامه شرکت مخابرات ایران و کمیسیون تنظیم مقررات و در جهت هزینه کرد پروژه‌های توسعه شبکه مخابرات کشور مصروف می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: تعرفه خدمات مخابراتی در تمام بخش‌ها، اعم از صوت و دیتا از سال ۱۳۸۴ تاکنون، به مدت ۱۵ سال افزایش نیافته، در حالی که در این مدت علاوه بر تورم روزافزون سالانه، میزان تعرفه تمام حامل‌های انرژی چندین برابر افزایش یافته است.

بیدخام افزود: هزینه خالص نگهداری هر خط به جز هزینه‌های جانبی، حدودا ماهانه ۷۵۰۰ تومان است که مبلغ حق اشتراک به‌صورت میانگین، بخش کوچکی از این هزینه در حدود ۳۶۰۰ تومان را پوشش می‌دهد. این در حالی ست که از ابتدای سال ۹۸، آبونمان، راندآپ و حداقل کارکرد قبوض صادره مشتریان، با تصمیم مراجع ذی‌ربط به صورت کامل حذف شده است.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توسعه شبکه و جایگزینی تجهیزات جدید به جهت ضرورت تغییر تکنولوژی، افزایش قابل توجه هزینه‌های ناشی از اقلام رفاهی کارکنان و بازنشستگان، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های شرکت مخابرات ایران است. دریافت حداقل مبلغ ممکن برای حق اشتراک تلفن ثابت در روستاهای سراسر کشور به میزان ماهانه ۱۰۰ تومان و عدم تغییر آن، نسبت به حق اشتراک مصوب پیشین، موید حرکت شرکت در جهت توسعه زیرساخت‌ها همراه با توجه به وضعیت اقتصادی کلی در کشور است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران افزود: حق اشتراک تلفن ثابت در شهرها ماهانه، ۲۰۰۰ تومان، در مراکز شهرستان‌ها، ماهانه ۲۵۰۰ تومان، در مراکز استان‌ها به استثناء کلان‌شهرها، ماهانه ۴۰۰۰ تومان، در کلان‌شهرها ماهانه ۵۰۰۰ تومان و در شهر تهران، ماهانه ۸۰۰۰ تومان، تعیین و مصوب شد.
کد مطلب: 61313
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
برادر بزرگوار ، کاربران اینترنت از همان تاریخی که شما فرمودید تاکنون شاهد افزایش نرخ مصرف دیتا بوده اند ، تاریخ بسیار دور نیست که فراموش شده یا مستندات نباشد ، ولی اصل مهم در گفتار شما تناسب این افزایش قیمت با نرخ تورم است! بالاخره کاربران نرخ رسمی و اعلام شده تورم را پذیرا شوند یا نرخ تورم محاسباتی مخابرات؟ شاید مبلغ هشت هزار تومان در بودجه ماهیانه افراد به نظر کم باشد ، که البته اینچنین نیست ، با توجه به نرخ ساده نان ، می شود فهمید اگر خانواری در هفته همین حدود هزینه خرید نانش باشد که بازهم البته بیشتر است ، با توجه به خرج و صرف درآمد هر خانوار که اصولا امکان مازاد پولی ندارند و بسیار حساب شده درآمد ماهیانه را هزینه می کنند ، با اینحساب برای پرداخت همین هشت هزار تومان حداقل باید چند روزی از خرید نان صرف نطر کنند ، و ایکاش یکی به این افزایش قیمت ها کمی توجه کند ، درآمد ماهیانه ۵۶ میلیارد تومانی در ماه ، آنهم فقط از یک مورد مبلغ چندان کمی نیست ، و ایکاش بجای توجه به سود سهامداران کمی هم توجه به درآمد کاربران میشد که درصد بالایی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند. اساسنامه و قوانین رگولاتوری که نشان دهنده درستی صد در صدی محاسباتی نیست . هست؟