۱
۰
plusresetminus
شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۰۰

به‌‌روزرسانی کروم عمر باتری را تا 2 ساعت افزایش می‌‌دهد

ایتنا- گزارش‌های به‌دست‌آمده خبر از آن می‌دهد که نسخه 86 مرورگر کروم قابلیتی را در خود جای داده است که عمر باتری دستگاه را با هر بار شارژ تا 2 ساعت افزایش می‌دهد.
به‌‌روزرسانی کروم عمر باتری را تا 2 ساعت افزایش می‌‌دهد
گزارش‌های به‌دست‌آمده خبر از آن می‌دهد که نسخه 86 مرورگر کروم قابلیتی را در خود جای داده است که عمر باتری دستگاه را با هر بار شارژ تا 2 ساعت افزایش می‌دهد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، مرورگر کروم به مصرف باتری زیاد مشهور است و به‌خصوص اگر چند سربرگ را به‌صورت هم‌زمان در این مرورگر بازکنید، مصرف باتری آن بالاتر نیز خواهد رفت. بااین‌حال به نظر می‌رسد که گوگل تصمیم دارد تا در آینده‌ای نه‌چندان دور با به‌روز جدیدی این مشکل را رفع کند.
 
گزارش‌های به‌دست‌آمده حاکی از آن است که قابلیتی آزمایشی در کروم نسخه 86 با خاموش کردن تایمرها و ردیاب‌های غیرضروری جاوا اسکریپت در سربرگ‌های باز در پس‌زمینه مصرف باتری را در این مرورگر کاهش خواهد داد. این کاهش مصرف در شرایط ضروری بسیار کاربردی خواهد بود.
 
 
 
نتایج به‌دست‌آمده از آزمایش‌های اولیه مرتبط با این قابلیت خبر از آن می‌دهند که مرورگر کروم در حالتی که 36 سربرگ در پس‌زمینه و یک سربرگ خالی در پیش‌زمینه باز است، می‌تواند مصرف باتری لپ‌تاپ‌ها را تا دو ساعت کاهش بدهد. نتایج یاد شده زمان پخش ویدئویی در یوتیوب چندان چشم‌گیر نبود اما هنوز هم در این شرایط مصرف باتری تا 36 دقیقه کاهش داشت.
 
این قابلیت هنوز برای مرورگر کروم عرضه نشده است اما ممکن است به‌زودی تمامی نسخه‌های دسکتاپ و موبایل این نرم‌افزار از آن بهره‌مند شوند. البته هیچ تضمینی نیست که این قابلیت جدید به هنگام عرضه عمومی نسخه جدید مرورگر کروم آماده باشد و این احتمال وجود دارد که ویژگی یاد شده برای همیشه کنار گذاشته شود.
 
بااین‌حال درصورتی‌که کروم با این قابلیت جدید عرضه شود، یکی از شکایت‌های اصلی کاربران در رابطه با این مرورگر کروم برطرف خواهد شد. کمپانی‌هایی نظیر اپل و مایکروسافت همیشه از طریق زیر سوال بردن مصرف باتری زیاد مرورگر کروم برای محصولات خود تبلیغ کرده‌اند. بااین‌حال عرضه ویژگی‌های ازاین‌دست می‌تواند فاصله آمار مرتبط با مصرف باتری کروم با سایر مرورگرها نظیر سافاری را کاهش بدهد.
 
کد مطلب: 61527
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
زمانی نه چندان دور ، وقتی گوگل متولد شد و هنوز نوپا بود ، خیلی ها از عملکردش به عنوان یک موتور جستجوی قوی و کارآمد بسیار شاد شدند ، چرا که مبتنی بر شالوده اینترنت به عنوان بستری برای اشتراک گذاری دانش و یافتن سریع هرآنچه برای دانستن نیاز بود در این موتور جستجو گنجانده بودند و خیلی ها هم آینده روشنی برایش می دیدند ، پیش بینی ها درست از آب درآمد و گوگل نوپا ، شد غول امروز ، اما انگاری با غول شدنش ، شیوه تفکر و گرایشش ، غول مآبانه شد و شروع کرد به بلعیدن و به قول معروف حال دیگر آب از دستش نمی چکد ، هر از چند گاهی به هنگام جستن برای دانستن ، جمله ای را نمایش می دهد با مضمون « دسترسی آی پی شما به این سرور مقدور نیست » و جالب اینکه گوگل دانا در ادامه می گوید « این تنها چیزیست که ما می دانیم » ، سالهاست که این غول فقط میبلعد و نم پس نمی دهد ، باتری و انرژی آن در مقابل اشتهای سیری ناپذیرش بسیار بسیار کوچک است ، غول ما انگاری شده ضحاک ، همه را با کنترل و سلطه می خواهد ، سیاه و سفید می کند ، اهل کجایی می پرسد و بعد اجازه دریافت اطلاعات می دهد ، این غول خدمات بسیار به انسان ها کرده ، اما امروز رویه اش بسیار تغییر کرده ، تبعیض فراوان در ارایه دانستن قایل شده و خودش هم نمی داند چرا! اما شاید می داند و بروز نمی دهد! نه؟
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ