۱
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۱۴

انتقاد مجلس از افزایش تعرفه اینترنت

ایتنا - افزایش نرخ تعرفه‌های بسته‌های اینترنتی از سوی اپراتورها، واکنش‌ برخی نمایندگان مجلس را نیز در پی داشت.
انتقاد مجلس از افزایش تعرفه اینترنت


رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات کمیسیون صنایع بر ضرورت راه‌اندازی کامل اینترنت ملی تأکید کرد و گفت: لزومی ندارد اطلاعاتی که بین خودمان رد و بدل می‌شود رفت و برگشتی به خارج از کشور داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مصطفی طاهری با اشاره به تحمیل هزینه‌های گزاف اینترنت به دلیل هزینه اینترنت بین‌الملل گفت: در حال حاضر ما بستر اینترنت ملی را نداریم و همین امر باعث تحمیل هزینه‌های زیادی به مردم می‌شود. در همین راستا یکی از اولویت‌های نظارتی ما راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات است. ما معتقدیم این بستر باید آماده شود زیرا باعث می‌شود هزینه‌ها کم شود و نیازی به اینترنت بین‌المللی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی اینترنت ملی ارتباطی با موضوع فیلترینگ ندارد، گفت: وقتی ما اینترنت ملی داشته باشیم امنیت آن هم در اختیار ما است. در آن صورت کشورهای دیگر نمی‌توانند هر وقت که خواستند ما را در تنگنا قرار دهند. تصور کنید که به دلیل تحریم یا هر دلیل دیگری روزی تصمیم بگیرند این امکان را در اختیار ما قرار ندهند آن وقت ببینید ما چه آسیبی می‌بینیم. در آن صورت حتی با صرف هزینه‌های زیاد هم نمی‌توانیم مشکل را برطرف کنیم.

نماینده مردم زنجان در مجلس  با اشاره به مطالبه نمایندگان از وزیر ارتباطات در مورد راه‌اندازی اینترنت ملی گفت: البته کشورهای خارجی از اینکه ما از اینترنت بین‌الملل استفاده کنیم نفع می‌برند و این بهترین حالت برای آن‌ها است. تصور کنید بستری وجود دارد که برای آن‌ها درآمد ایجاد می‌شود. در واقع آن‌ها با پول ما و علیه ما کار می‌کنند.

رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات کمیسیون صنایع راه‌اندازی اینترنت ملی را موجب تضمین استقلال در این زمینه عنوان کرد و گفت: استقلال کشور فقط استقلال فیزیکی نیست. آیا ما در فضای مجازی از استقلال برخورداریم؟ البته برای راه‌اندازی اینترنت ملی باید همه مجموعه‌های مرتبط یعنی زیرساخت، سیستم‌عامل و گوشی هوشمند فراهم شود.

وی اضافه کرد: اینکه ما از راه‌اندازی اینترنت ملی حرف می‌زنیم به این معنی نیست که اینترنت بین‌الملل وجود نداشته باشد اما موضوع این است که بخشی از اطلاعاتی که بین خودمان رد و بدل می‌شود لزومی ندارد به خارج از کشور برود و دوباره برگردد.

در همین رابطه، یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص افزایش قیمت ناگهانی تعرفه بسته های اینترنتی معتقد است:نباید در اقتصاد نگاه بخشی داشته باشیم؛ بلکه باید علت مشکلات اقتصادی را برطرف کنیم تا معلول های مختلف از جمله افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت را کنترل کنیم.

حسین میرزایی درخصوص اینکه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و نیاز مبرم مردم به اینترنت و فعالانی که شغلشان از طریق فضای مجازی است یا کارمندانی که به دلیل شرایط پیش آمده همچون نیاز به اینترنت در امر دورکاری چرا قیمت بسته های اینترنت همراه از سوی اپراتورها باید به صورت ناگهانی افزایش پیدا کند؟ گفت: در علم اقتصاد یک نکته بسیار مهم تحت عنوان همبستگی قیمت ها وجود دارد، اگر در نقطه ای افزایش قیمت ها آغاز شد به صورت طبیعی بعد از گذشت یک دوره زمانی قیمت دیگر کالاها و خدمات نیز افزایش پیدا می کند.

وی افزود: اگرچه من افزایش سرسام آور قیمت کالا و خدمات مختلف از جمله اینترنت را تایید نمی کنم، ولی نگاه بخشی در اقتصاد و برخورد معلولی با مشکلات هم صحیح نیست؛ بلکه باید علت مشکلات اقتصادی را برطرف کرد تا در نتیجه معلول های مختلف از جمله افزایش ناگهانی قیمت بسته های اینترنت را بتوان کنترل کرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص اینکه آیا اخطار و برخورد وزیر ارتباطات با اپراتورها به دلیل افزایش تعرفه بسته‌های اینترنتی می تواند کاری را پیش ببرد با خیر؟ گفت: وزیر محترم مسئول صحبت خودش است، باید دید می تواند این کار را انجام دهد یا خیر.
کد مطلب: 61785
برچسب ها: بسته اینترنتی
نام شما
آدرس ايميل شما


a
feedback
Iran, Islamic Republic of
بسیار جالب است که حتی نمایندگان مجلس هم به این موضوع افزایش تعرفه ها معترضند ، اما یک مدیر یا چند مدیر ، بی توجه به همه چیز کار خودشان را می کنند ، انگاری نظر نمایندگان ملت هم برایشان مهم نیست ! راستی این چه روش و راهکار مدیریتی ست که خود را در مقابل هیچکس جوابگو نمی داند؟!
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ