چهارمین دورۀ ارزیابی ملی تحول دیجیتال، با حضور شرکتها و نهادهایی همچون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، شرکت ملی پست ایران، بانک انصار و… و با هدف ممیزی، ارائه بازخورد و در نهایت معرفی سازمانهای پیشرو در تحول دیجیتال برگزار شد.
ایرانسل «جایزۀ سال تحول دیجیتال ایران»، تندیس زرین رهبری دیجیتال، تندیس زرین زبدگی دیجیتال و تندیس برنزی نوآوری دیجیتال را در چهارمین دورۀ ارزیابی ملی تحول دیجیتال به دست آورد.
به گزارش رسیده از روابط عمومی ایرانسل، در مراسم پایانی این ارزیابی که عصر سهشنبه، 14 مرداد ماه 1399 در دانشکدۀ مدیریت دانشگاه تهران به دلیل لزوم موازین بهداشتی با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی برگزار و به صورت آنلاین از طریق اپلیکیشن لنز پخش شد، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل موفق شد در زمینۀ «زبدگی دیجیتال»، «رهبری دیجیتال» و «نوآوری دیجیتال» برنده شود و جایزۀ اصلی این ارزیابی با عنوان «جایزۀ سال تحول دیجیتال ایران» را نیز به دست آورد.
در این مراسم، باقر صمدی معاون دیجیتال و رضا حاجیغلامعلی مدیرکل خدمات انفورماتیک ایرانسل این جوایز را دریافت کردند.
در این دوره از ارزیابی ملی تحول دیجیتال، «تندیس زرین زبدگی دیجیتال» بر اساس ارزیابی انجام شده از فرایندهای سازمانی در بخشهای مختلف، به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل تعلق گرفت. «تندیس زرین رهبری دیجیتال» نیز به آقای «حسن جابر» معاون عملیاتی ایرانسل تعلق گرفت که معاون دیجیتال ایرانسل به نمایندگی از وی، این جایزه را دریافت کرد.
همچنین ایرانسل موفق شد که «تندیس برنزی نوآوری دیجیتال» را برای اپلیکیشن «ایرانسل من» دریافت کند.
معاون دیجیتال ایرانسل در این مراسم طی سخنانی، با بیان اینکه «ایرانسل از چهار سال پیش و با تشکیل کمیته تحول دیجیتال، حرکت خود را در مسیر تبدیل شدن به اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران آغاز کرده و تا به امروز دستاوردهای مهمی در این زمینه داشته است»، به اپلیکیشن «ایرانسل من» با بیش از 22 میلیون کاربر فعال، به عنوان یکی از برندگان این ارزیابی اشاره و تأکید کرد این اپلیکیشن «در میان پرمخاطبترین اپلیکیشنهای ایرانی قرار دارد و بنا بر آمار، بخش عمده فرایندهایی که سابق بر این به صورت حضوری در مراکز خدمات مشتریان و یا به صورت تماس تلفنی با مراکز تماس انجام میشده، الان روی این اپلیکیشن و با سرعت و رضایت بالاتر مشتری در حال انجام است.»
باقر صمدی افزود: با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی و تقویت روز به روز این الگوریتمها، تجربه کاربری مخاطبان ایرانسلمن بر اساس علایق و رفتار کاربری آنها شخصیسازی میشود.
وی همچنین با اشاره به ارائه خدمات نسل پنجم تلفن همراه (5G) توسط ایرانسل برای اولین بار در ایران، تصریح کرد: انسان روز به روز به سمت زندگی دیجیتال حرکت می کند و سرعت اتفاقات آن قدر زیاد است که امکان استفاده از روشهای قبلی و سنتی وجود ندارد و ارائۀ خدمات 5G و استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای نوین در پشتیبانی از مشتریان و یا ارائۀ انواع اپلیکیشنها و خدماتی که مشتری امروزی به دنبال آن است، در همین راستا انجام شده است.
وی همچنین دربارۀ چشمانداز و برنامههای آتی ایرانسل اظهار داشت: «ایرانسل زمانی به عنوان اپراتور دیتا مطرح بود ولی امروز مفتخر به این است که اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران باشد و تلاش داریم تا انواع خدمات دیجیتال را مستقیماً و یا از طریق شرکای تجاری به مردم ارائه کنیم و در این راستا، در زمینههایی مانند آموزش، سلامت، سرمایه گذاری در حوزه فعالیت استارتاپها و ارائۀ انواع APIها گام برداشتهایم.»
گفتنی است چهارمین دورۀ ارزیابی ملی تحول دیجیتال، با حضور شرکتها و نهادهایی همچون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، شرکت ملی پست ایران، بانک انصار و… و با هدف ممیزی، ارائه بازخورد و در نهایت معرفی سازمانهای پیشرو در تحول دیجیتال برگزار شد.
یکی از اهداف عمده این ارزیابی، ایجاد زمینهای مناسب برای تبادل تجارب موفق بین سازمانها، رهبران و متخصصان این سازمانها اعلام شده است.
سه دوره نخست این ارزیابی، با حضور چشمگیر ۳۵ سازمان معتبر و صاحبنام ایران، در دانشکدۀ مدیریت دانشگاه تهران برگزار شده بود.