ارائه اینترنت رایگان به 10 میلیون خانه در امریکا توسط یکی از اپراتورهای این کشور
ایتنا- اپراتور آمریکایی تی موبایل تصمیم گرفته است که در پی آنلاین شدن مدارس به 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان ارائه کند.
اپراتور آمریکایی تی موبایل تصمیم گرفته است که در پی آنلاین شدن مدارس به 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان ارائه کند.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، سال گذشته جان لجر بهعنوان مدیر ارشد اجرایی کمپانی تی موبایل قول داد که برای 10 میلیون خانه آمریکایی اینترنت رایگان فراهم میکند. هماکنون که این کمپانی با اسپرینت ادغام شده است تصمیم بر این شد که این برنامه اجرایی شود و نحوه عملیاتی شدن آن نیز توضیح داده شد.
تی موبایل در طی 10 سالی که از عمر این برنامه میگذرد، 10.7 میلیارد دلار را به آن اختصاص داده است و آن را در اختیار همه دانشآموزانی قرار داده است كه بخشی از برنامههای ملی مدارس برای خانوادههای کمدرآمد هستند. مدارس میتوانند برای دریافت اینترنت رایگان ثبتنام کرده و زیپ کدهای دانشآموزان را به اشتراک بگذارند تا تی موبایل بتواند ارائه این سرویس را تائید کند.
این کمپانی اعلام کرده است که زمانی که درخواست ثبتنام مدارس و دانشآموزان تائید شد، مدرسه میتواند به هر دانشآموز هات اسپاتی رایگان با 100 گیگابایت داده سالانه اعطا کند. این میزان از داده برای انجام تماسهای ویدئویی کافی است اما دانشآموزان میتواند با دریافت کمکهزینهای 500 دلاری برای هرسال از بستههای تخفیفی تی موبایل با حجم 100 گیگابایت داده ماهانه به ازای پرداخت 12 دلار بر ماه یا داده نامحدود با پرداخت 15 دلار در ماه بهرهمند شوند.
البته تمامی مدارس آمریکا بهصورت آنلاین برگزار نمیشوند اما 13 منطقه آموزشوپرورش در آمریکا تصمیم دارند که مدارس را تنها بهصورت آنلاین برگزار کنند. بااینحال تلاشهای تی موبایل ممکن است برای همه دانشآموزان مؤثر نباشد زیرا تخمینها نشان از آن دارند که حدود 16.9 میلیون کودک به اینترنت موردنیاز برای کلاسهای آنلاین دسترسی ندارند.
اهدای رقم 10.7 میلیارد دلاری احتمالا برای تی موبایل مزایای بلندمدت زیادی دارد و این کمپانی از این طریق میتواند محبوبیت بیشتری در بین کاربران به دست آورده و در آینده سود زیادی از این طریق کسب کند. علاوه بر این زمانی که برنامه یادشده رونمایی شد رابطه دانشآموزان و معلم بهصورت حضوری بود و دسترسی به اینترنت برای آنها به معنای کسب علم اضافی تلقی میشد.
بااینحال هماکنون و در پی آنلاین شدن کلاسها به دلیل شیوع ویروس کرونا نداشتن اینترنت به معنای بازماندن از تحصیل است و ارزش کار کمپانیهایی نظیر تی موبایل در نزد مردم بسیار بالاتر خواهد رفت. همین امر موجب میشود که مشتریان این اپراتور آمریکایی بیشتر شده و کمکهزینه اعطایی بهزودی با سرازیر شدن سودی کلان جبران شود.