همکاری فیسبوک، توییتر و یوتیوب برای مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا
ایتنا- کمپانیهای یوتیوب، فیسبوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمانهای دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسنهای ویروس کرونا مبارزه کنند.
کمپانیهای یوتیوب، فیسبوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمانهای دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسنهای ویروس کرونا مبارزه کنند.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، یوتیوب، توییتر و فیسبوک برای ایجاد یک فریم ورک بهمنظور پاسخ به اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا در زمان شیوع این ویروس با محققان و سازمانهای دولتی بریتانیا و کانادا همکاری خواهند کرد. همچنین توییتر و گوگل نیز به این کارزار پیوسته و سازمانهای راستی آزمایی در انگلستان، آمریکا، اسپانیا، آرژانتین و آفریقا نیز دخیل شدهاند.
هنوز مشخص نیست که میزان تأثیر همکاریهایی از این دست روی سیاستهای کمپانیهای شبکههای اجتماعی چیست. اگرچه این کمپانیها تاکنون تلاشهای زیادی در رابطه با مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا گرفتهاند اما تاریخچه آنها در کنترل اطلاعاتی از این دست چندان درخشان نیست.
علاوه بر این باید به یاد داشت که راستی آزمایی به تنها کافی نیست. اطلاعات نادرست در رابطه با واکسنها برخلاف تلاشهای عدیده برای اقناع مردم همچنان در شبکههای اجتماعی جریان دارند و استدلالهای این تئوری توطئه در میان جوامع آنلاین دیگر از قبیل گروههای فرزند پروری یا طرفداران سلامت طبیعی جایگاه مناسبی به دست آوردهاند.
این امر موجب شده است که متخصصان به این نتیجه برسند که راستی آزمایی به تنها بدون در نظر گرفتن تمهیدات دیگر چندان مؤثر نیست. سازمان غیردولتی First Draft که به جستجوی اطلاعات غلط در شبکههای اجتماعی میپردازد در گزارش اخیر خود درباره اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا اظهار داشته است که راستی آزمایی و اعتدال ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.
آنها اعلام کردهاند که کمپانیها بهجای این کار باید در زمان نیاز اطلاعات درست و قابلاعتمادی در اختیار افراد بگذارند، گروههایی که احتمالا به اشاعه تئوریهای توطئه میپردازند را از نزدیک رصد کرده و روشهایی را فراهم کنند که افراد نگران در این رابطه بتوانند با متخصصان حوزه سلامت ارتباط برقرار کنند.