ایتنا - اطلاعرسانی به مالکان IPها در خصوص آسیبپذیریهای دارای درجه خطر بالا و خطرناک بر اساس امکانات سپر دفاعی دژفا، باعث کاهش حدودا ۴۰ درصدی این آسیبپذیریها در شش ماه منتهی به آبان شده است.
اطلاعرسانی به مالکان IPها در خصوص آسیبپذیریهای دارای درجه خطر بالا و خطرناک بر اساس امکانات سپر دفاعی دژفا، باعث کاهش حدودا ۴۰ درصدی این آسیبپذیریها در شش ماه منتهی به آبان شده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، با توجه به اهمیت پاسخگویی به رخدادهای فضای تبادل اطلاعات و ایجاد مراکز پاسخگویی به حوادث فضای مجازی که در اکثر کشورها تحت عنوان مراکز CERT انجامشده است، مرکز ماهر بهعنوان CERT ملی ایران در سال ١٣٨٧ ایجاد و در سطح ملی فعالیت گستردهای را برای پیشگیری و مقابله با حوادث فضای تبادل اطلاعات به عهده دارد.
این مرکز در حوزه فعالیتهای امداد و واکنشی موظف به رسیدگی فوری به حوادث فضای مجازی بر اساس درخواست سازمانها است. همچنین در حوزه فعالیتهای پیشگیرانه نیز این مرکز وظیفه دارد تا به ارائه هشدارها، اعلانات، مخاطرات و ضعفهای سامانهها در سطح ملی و انتشار بستههای راهنما برای مقاومسازی سامانهها بپردازد.
بر اساس امکانات سپر دفاعی دژفا، فضای IP کشور نسبت به آسیبپذیریهای دارای درجه خطر بالا و خطرناک بهصورت مستمر رصد میشود. در شش ماه اخیر حدود ۱۹ هزار و ۳۰۰ هشدار مختلف به مالکان IPها ارسال شده است. این اطلاعرسانی باعث کاهش حدودا ۴۰ درصدی این آسیبپذیریها در شش ماه منتهی به آبان شده است.
نمودار زیر این مساله را نشان میدهد. مجموع آسیبپذیریهای مهم کشفشده در رصد فضای IP کشور توسط سامانههای مرکز ماهر در سال ۱۳۹۹ به تفکیک ماه در جدول زیر آمده است.
طبق تحقیقی که انجام دادم علت کاهش حملات نصب شدن آنتی ویروس در تعداد بالاتر از قبل در سازمان هاست.
سازمان های دولتی هم اکثرا آنتی ویروس ایرانی شرکت امن پرداز(پادویش) را نصب کرده اند حتی روی سیستم هایی که سالهای گذشته بدون آنتی ویروس بوده
سازمان های دولتی هم اکثرا آنتی ویروس ایرانی شرکت امن پرداز(پادویش) را نصب کرده اند حتی روی سیستم هایی که سالهای گذشته بدون آنتی ویروس بوده