ایتنا - بسیاری از کاربران تمایل دارند رمزهای عبور خود را در سرویسهای آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگهداشتن کلمه عبورهای مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامههای بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.
آموزش : ده نکته برای افزایش چشمگیر امنیت در گوشی اندرویدی
2 دی 1399 ساعت 10:10
ایتنا - بسیاری از کاربران تمایل دارند رمزهای عبور خود را در سرویسهای آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگهداشتن کلمه عبورهای مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامههای بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.
با ظهور تلفنهای هوشمند، هویت کاربران وارد شبکه آنلاین اینترنت میشود، بنابراین باید جوانب احتیاط در خصوص امنیت در مقابل حملات آنلاین (هک) یا آفلاین (سرقت) رعایت شود، اگر مراقبهای لازم در اینترنت صورت نگیرد، مفقودی تلفن همراه هوشمند به مراتب خسارتی بزرگتر از دست دادن مخاطبین و شماره تلفنها را در پی خواهد داشت.
در اینجا در مورد حسابهای کاربری شبکه اجتماعی، فایلهای همگام سازی شده، اسناد مهم، ایمیلها، عکسها و پیامهای شما صحبت خواهیم کرد.
1. رمزهای عبور (پسورد) را ذخیره نکنید
بسیاری از کاربران تمایل دارند رمزهای عبور خود را در سرویسهای آنلاین و دستگاه خود ذخیره کنند، از نگهداشتن کلمه عبورهای مهم خود در موبایل، به ویژه کلمه عبور برنامههای بانکی یا پرداخت، خودداری کنید.
2. از امنیت داخلی اندروید استفاده کنید
اگر در حال کار با اندروید هستید، میتوانید قفل صفحه و رمزنگاری را فعال کنید تا امنیت موبایل خود را بیشتر کنید، انواع مختلفی از قفلهای صفحه نمایش از جمله رمز عبور، پین، الگو و تشخیص چهره در دسترس هستند که میتوانید در تنظیمات موبایل خود انتخاب و فعال کنید، حتی هنگام تنظیم پین یا قفل الگو، سعی کنید قفلی انتخاب کنید که هکرها رمز عبور شما را حدس نزنند.
3. برنامههای کاربردی خود را قفل کنید
لازم است برنامههای خود را قفل کنید، مخصوصاً برنامههایی که اطلاعات خصوصی شما در آن وجود دارد و دوست ندارید کسی جز خودتان آنها را ببیند، برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از دستگاه مفقود شده، چنانچه موفق به باز کردن قفل شوند این روش امنیت شما را فراهم مینماید.
برای این منظور میتوانید از یک برنامه رایگان مانند App Lock استفاده کنید، در اینجا منظور قفل کردن هر برنامهای در دستگاه شما نیست، فقط برنامههایی را قفل کنید که دارای اطلاعات باشند مانند ایمیل یا مدیریت فایلها، همچنین از رمزها یا الگوهایی که از روی لکههای به جا مانده در صفحه نمایش دستگاه شما قابل حدس و ردیابی هستند، خود داری کنید.
4. مجوزهای درخواست نصب برنامههای کاربردی را بهدقت بخوانید
قبل از شروع نصب یک برنامه از Google Play، لیستی از مجوزهای درخواست شده ظاهر میشود تا به شما نشان دهد برنامه به چه مجوزی نیاز دارد، برنامهها برای اجرا شدن و انجام کارها به مجوزها نیاز دارند اما همه آنها لازم نیست.
همیشه مجوزها را بخوانید و از منطقی بودن آنها مطمئن شوید که مجوز مطابق با آنچه برنامه انجام میدهد باشد، به عنوان مثال یک برنامه بیدار باش (Alarm) نیازی برای دسترسی به پیامهای متنی شما ندارد، این یک قدم مهم است زیرا همه برنامههای موجود در فروشگاه Play بیخطر نیست.
در حالی که این کار را انجام میدهید، به خواندن نظرات و همچنین امتیاز برنامهای که قصد بارگیری آن را دارید، دقت کنید، این امر به شما کمک میکند که ابتداً در مورد کارکرد برنامه اطلاعات بیشتری کسب کنید.
کد مطلب: 63493
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/63493/آموزش-ده-نکته-افزایش-چشم-گیر-امنیت-گوشی-اندرویدی