---------------- رپرتاژ آگهی -----------------
وقتی صحبت از پرداخت الکترونیکی میشود، بدون شک PayPal یکی از قدرتمندترین روشها برای پرداخت آنلاین توسط مشتریان، فریلنسرها و صاحبان کسبوکار است. کاربران به دلایل مختلفی به PayPal علاقهی زیادی دارند، با این حال، با پیشرفت تکنولوژی زمینهای برای سایر پلتفرمها ایجاد شده تا با ارائهی خدمات ارزانتر، سریعتر و امنتر، PayPal را به چالش بکشند.
در ایران هم خیلی از شرکتها پابهپای تکنولوژی روز دنیا در حال تلاش برای ایجاد برنامههای پرداخت آنلاین با خدماتی ویژه هستند، که در کنار ارائهی خدمات متنوع از جمله خرید شارژ ایرانسل و سایر اپراتورها ، پرداخت قبوض، انتقال وجه اینترنتی و ...، از امنیت بالایی برای حفظ اطلاعات محرمانهی کاربران برخوردار است. در ادامه با ۹ مورد از این شرکتها آشنا میشوید.
۱. Payonner
Payonner یکی از قدیمیترین سرویسهای پرداخت جهانی است. این برنامه در بیش از 200 کشور در دسترس است و از 150 ارز مختلف پشتیبانی میکند. دریافت وجه در Payonner رایگان است؛ ضمن این که این پلتفرم یک API انعطافپذیر دارد که پابهپای کسبوکار شما رشد میکند. اگر تمایلی به استفادهی کامل از خدمات مالی دیجیتالی ندارید، میتوانید مانند PayPal، برای استفاده از امکانات Payonner کارت MasterCard دریافت کنید.
۲. Due
Due به دلیل ابزارهای پیشرفتهی ردیابی زمان و صورتحساب، توانسته به محبوبیت زیادی بین کاربران برسد. این امکانات بهویژه برای صاحبان کسبوکارهای کوچک و فریلنسرها بسیار کاربردی است. اخیرا، Due به کاربران خود این امکان را داده تا پرداختهای آنلاین امن را تنها با نرخ معاملهی 2.7 درصدی انجام دهند. همچنین از پرداختهای جهانی هم پشتیبانی میکند. از این گذشته، کاربران با استفاده از Due میتوانند با هزینهای بسیار ناچیز، در نقاط مختلف دنیا نقل و انتقالات مالی داشته باشند. Due حتی یک بانک الکترونیکی هم دارد که کاربران میتوانند پول نقد خود را به صورت آنلاین در آن ذخیره کنند.
۳. Stripe
Stripe حدودا از سال 2014 توانسته با API قدرتمند و انعطافپذیر خود، کاربران زیادی را به خود جذب کند. امتیاز ویژهی Stripe این است که میتوانید این پلتفرم را براساس نیازهای خاص خود تنظیم کنید. Stripe قابلیت ادغام با صدها اپلیکیشن دیگر را دارد. به این ترتیب، حتی اگر یک کدنویس حرفهای نباشید، باز هم میتوانید با این برنامهها کار کنید. عدم نیاز به نصب و عدم شارژ هزینهی ماهیانه یا هزینههای جانبی از امتیازات دیگر این برنامه است.
۴. Dwolla
Dwolla در انتقال وجه شباهت زیادی به PayPal دارد. اما به خاطر API خاصی که دارد، بیشتر روی نقل و انتقالات بانکی یا پرداختهای ACH تمرکز دارد. به این ترتیب، کاربران میتوانند پرداختهای سفارشی ایجاد کنند و طی یک روز وجه نقد پرداخت یا دریافت کنند. بهترین ویژگی Dwolla رایگان بودن نقل و انتقالات مالی است.
۵. Apple Pay
به عنوان یک تاجر و بازرگان، شاید وقت آن رسیده باشد که Apple Pay را بپذیرید و از آن استفاده کنید. Apple Pay از سیستم تایید هویت لمسی استفاده میکند، به همین دلیل معاملات سریعتر و امنتر انجام میشوند. به عبارت دیگر، مشتریان میتوانند با استفاده از اثر انگشت خود هزینهی پیتزای خود را هم بپردازند. Apple Pay برنامهای نسبتا جدید است؛ با این حال، جای تعجب نیست که این سرویس از دستگاههای قدیمی هم پشتیبانی کند. همچنین، به نظر میرسد اپل در حال کار روی راهاندازی سیستم پرداخت P2P در iMessage است.
۶. 2Checkout
2Checkout پلتفرم پرداخت قابل اعتماد دیگری است که به کاربران امکان میدهد از کارتهای اعتباری، کارتهای دبیت و PayPal در سطح جهانی استفاده کنند. این برنامه از 87 زبان دنیا پشتیبانی میکند، امنیت پیشرفتهای در جلوگیری از کلاهبرداری دارد و با صدها کارت خرید آنلاین ادغام میشود. همچنین با استفاده از 2Checkout میتوانید به صورت خودکار، برای مشتریان صورتحساب صادر کنید.
۷. Amazon Payments
اگر به دنبال اطمینان خاطر دادن به مشتریان خود هستید، پرداختهای آنها را از طریق آمازون بپذیرید. هنگامی که مشتری خریدی از سایت شما انجام میدهد، بهطور خودکار وارد پایانهی پرداخت آمازون میشود؛ یعنی از اعتبار آمازون خود برای پرداخت خرید استفاده میکند و پرداختی ایمنتر، مطمئنتر و راحتتر را تجربه خواهد کرد.
۸. Payza
با استفاده از این سرویس پرطرفدار، میتوانید در عرض تنها چند دقیقه، با هر کسی در هر جای دنیا، نقل و انتقالات مالی داشته باشید. این پلتفرم همچنین رابط کاربری بسیار جذاب و آسانی دارد که از سیستم امنیتی قدرتمند و منحصربهفردی برخوردار است و به مشتریان پشتیبانی اختصاصی ارائه میدهد. ثبتنام در Payza رایگان است. نکتهی بسیار جالب و جذاب دربارهی Payza این است که علاوه بر دریافت و برداشت وجه از حساب بانکی و کارت اعتباری، از بیت کوین هم پشتیبانی میکند.
۹. Skrill
Skrill از امکاناتی مانند برداشت و واریز سریع، هزینهی کم در نقل و انتقالات مالی، پیشنهادات انحصاری، پشتیبانی از 40 ارز مختلف و قابلیت ارسال پیام مستقیم از حساب کاربر برخوردار است؛ به همین دلیل به عنوان یکی از گزینههای جایگزین برای PayPal محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کرده است. در صورتی که یکی از دوستان خود را به این برنامه معرفی کنید، Skrill مبلغی معادل 10 درصد از هزینههای پرداخت یا واریز پول را به مدت یک سال، به حساب شما در Skrill واریز میکند.
برنامههای مختلف دیگری هم وجود دارد که همه برای ارائهی بهترین خدمات به کاربران، با هم در رقابت هستند. Venmo، Google Wallet، WePay، Intuit GoPayment، Authorize.net و Square از مطرحترین و بزرگترین پلتفرمهای پرداخت آنلاین شناخته میشوند.