۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۲

توضیحات رییس مایکروسافت درباره پیشرفته‌ترین هک تاریخ

ایتنا - کارشناسان امنیتی اعلام کردند ماه‌ها زمان خواهد برد تا سیستم‌های آلوده شناسایی شده و هکرها از شبکه‌ها پاکسازی شوند.
توضیحات رییس مایکروسافت درباره پیشرفته‌ترین هک تاریخ

رییس مایکروسافت گفت عملیات هکی که از یک شرکت فناوری آمریکایی به عنوان سکویی برای نفوذ به آژانس‌های دولتی آمریکا استفاده کرد، بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین عملیات هکی بوده که تاکنون در جهان مشاهده شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این عملیات که در دسامبر شناسایی شد و دولت آمریکا هکرهای تحت حمایت دولت روسیه را عامل آن معرفی کرد، با آلوده کردن آپدیت نرم افزار مدیریت شبکه اوریون شرکت سولار ویندز به هزاران شرکت و سازمان دولتی مشتری این شرکت رخنه کرده بود. سولار ویندز در سطح جهانی ۳۰۰ هزار مشتری از جمله اکثر شرکتهای فهرست ۵۰۰ فورچون را دارد و برخی از حساس‌ترین بخش‌های دولتهای آمریکا و انگلیس مانند کاخ سفید و وزارتهای دفاع از خدمات این شرکت استفاده می کنند.

هکرها به ایمیل‌های وزارتخانه‌های خزانه داری، دادگستری و بازرگانی و آژانسهای دیگر دسترسی پیدا کردند.

کارشناسان امنیتی اعلام کردند ماه‌ها زمان خواهد برد تا سیستم‌های آلوده شناسایی شده و هکرها از شبکه ها پاکسازی شوند.

برد اسمیت، رییس شرکت مایکروسافت در مصاحبه با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه سی.بی.اس گفت: از نقطه نظر یک مهندس نرم افزار، تصور می‌کنم درست باشد که بگویم این عملیات بزرگ‌ترین  و پیشرفته‌ترین عملیات هکی بوده که تاکنون در جهان مشاهده شده است.

این عملیات هک حداکثر ۱۸۰۰۰ هزار مشتری شرکت سولار ویندز را که از این نرم افزار مدیریت شرکت سولار ویندز استفاده می کنند، در معرض آسیب پذیری قرار داد.

برت اسمیت گفت: وقتی در مایکروسافت به تحلیل این عملیات پرداختیم، از خودمان پرسیدیم چه تعداد مهندس روی این حملات کار کرده اند و پاسخی که به آن رسیدیم، مطمئنا بیش از هزار نفر بود.

سرویسهای اطلاعاتی آمریکا ماه گذشته اعلام کردند احتمالا روسیه پشت پرده حملات هک سولار ویندز بوده که به نظر می‌رسد هدف آن جمع آوری اطلاعات بوده است و عملیات تخریبی را دنبال نمی‌کرد.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه مسئولیت داشتن در این حمله هک را رد کرده است.
کد مطلب: 64148
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ