ایتنا - گروهی از موشهای آزمایشگاهی که از نوشیدنی قندی استفاده کرده بود دارای تعداد بیشتری از گونههای باکتری گوارشی مشخصی به نام Parabacteroides distasonis و Parabacteroides johnsonii بودند.
تاثیر منفی مصرف مواد قندی در تضعیف حافظه و یادگیری
سايت خبری ايتنا , 1 ارديبهشت 1400 ساعت 3:02
ایتنا - گروهی از موشهای آزمایشگاهی که از نوشیدنی قندی استفاده کرده بود دارای تعداد بیشتری از گونههای باکتری گوارشی مشخصی به نام Parabacteroides distasonis و Parabacteroides johnsonii بودند.
بر پایه پژوهشی جدید که توسط دانشگاه کالیفرنیای جنوبی انجام شده است خوردن و نوشیدن غذاهای پرشکر در سنین پایین راه را برای مشکلات حافظ و یادگیری در بزرگسالی هموار میکند. این یافتهها مشخصا با توجه به تعداد زیاد محصولات خوراکی دارای شربت ذرت و دیگر قندها که برای جوانان عرضه میشوند مایه نگرانی است.
به گزارش اتنا و به نقل از اسلشگیر، مطالعات متعددی نشان دادهاند که غذاهای مختلف اثرات متفاوتی بر باکتریهای «خوب» یافته شده در دستگاه گوارش دارند؛ به عنوان مثال، رژیمهای غذایی غنی از چربی و شکر و کمفیبر با مشکلات متعدد در سلامت مرتبط تشخیص داده شدهاند. این مطالعه جدید بر شکر و تاثیر منفی بالقوه آن بر کارکرد شناختی در بزرگسالی متمرکز بود.
این تحقیق دربرگیرنده موشهای صحرایی جوانی بود که امکان دسترسی نامحدود به یک نوشیدنی قندی شبیه نوشابههای بدون گاز و دیگر نوشیدنیهای شیرینشدهای که نوجوانان غالبا مینوشند را پیدا کردند. دو روش برای تست حافظه این موشها در زمانی که به بزرگسالی رسیدند مورد استفاده قرار گرفت، از جمله یک روش که حافظه کنترلشونده با قشر پریرینال را آزمایش کرد و روشی که حافظه کنترلشونده با هیپوکامپ را تست نمود.
کد مطلب: 64752
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/64752/تاثیر-منفی-مصرف-مواد-قندی-تضعیف-حافظه-یادگیری