ایتنا - محققان در این پروژه بر این باورند که این پیشرفت قابل ملاحظه میتواند درمان سرطان برای میلیونها نفر در سراسر جهان را در آینده بهبود ببخشد.
محققان سلولهای ایمنی را برای مبارزه با تومورها مهندسی میکنند
سايت خبری ايتنا , 1 خرداد 1400 ساعت 1:12
ایتنا - محققان در این پروژه بر این باورند که این پیشرفت قابل ملاحظه میتواند درمان سرطان برای میلیونها نفر در سراسر جهان را در آینده بهبود ببخشد.
مطالعهای جدید توسط محققان مهندسی و پزشکی در دانشگاه مینسوتا شهرهای دوقلو منتشر شده است. این مطالعه نشان میدهد که چگونه سلولهای ایمنی مهندسیشده را میتوان در درمانهای جدید برای سرطان به منظور غلبه بر موانع فیزیکی استفاده نمود که برای سیستم ایمنی بیمار امکان نبرد با تومورهای سرطانی را فراهم میآورند.
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلشگیر، محققان در این پروژه بر این باورند که این پیشرفت قابل ملاحظه میتواند درمان سرطان برای میلیونها نفر در سراسر جهان را در آینده بهبود ببخشد.
ایمونوتراپی نوعی از درمان سرطان است که به سیستم ایمنی بیمار برای نبرد با رشد سرطان کمک میکند. سلولهای T نوعی از سلولهای سفید خون هستند که در سیستم ایمنی نقشی حیاتی دارند. سلولهای T سمیتسلولی به سربازانی که برای جستجو و تخریب سلولهای مهاجم هدفگذاری شده گسیل میشوند ارتباط داده میشوند. ایمونوتراپی در نبرد با انواعی از سرطان در خون و ارگانهای تولیدکننده خون به موفقیت رسیده است، ولی سلولهای T در نبرد با تومورهای جامد آنچنان موفق نیستند.
محققان در این مطالعه به مهندسی سلولهای T پرداخته و معیارهای طراحی مهندسی را برای بهینهسازی مکانیکی سلولها توسعه داده و آنها را برای غلبه بر موانع دستیابی به سلولهای سرطانی درون یک تومور متناسب نمودند. محققان خاطرنشان نمودند که در یک تومور فیبروز، سفتی تومور موجب میشود تا سلولهای ایمنی دو برابر کندتر شوند.
کد مطلب: 65000
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/65000/محققان-سلول-های-ایمنی-مبارزه-تومورها-مهندسی-می-کنند