سرعت اینترنت همراه در ایران به ۳۵ مگابیتبرثانیه رسید
ایتنا - در حال حاضر متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۲.۳۰ مگابیتبرثانیه و رتبهاش ۸۰ جهانی است، متوسط سرعت دانلود اینترنت ثابت نیز ۲۱.۳۵ مگابیتبرثانیه است و در جایگاه ۱۳۴ اینترنت ثابت در جهان قرار دارد.
متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه اکتبر ۲۰۲۱، به ۳۵.۰۹ مگابیتبرثانیه رسید و ایران در رتبه ۷۳ از میان ۱۴۰ کشور قرار گرفت؛ در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط سرعت دانلود در ایران، ۲۲.۰۱ مگابیتبرثانیه است که رتبه ایران را به ۱۳۴ از میان ۱۷۵ کشور میرساند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، سرعت اینترنت از مواردی است که همواره برای کاربران دغدغه بوده و یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب میشود و وبسایت Speedtest شاخصهای جهانی اینترنت را در کشورها بررسی میکند.
بر این اساس تا ماه ژانویه ۲۰۲۱، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۴۶.۷۴ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۴۹ مگابیتبرثانیه و تاخیر، ۳۷ میلیثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۹۶.۹۸ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۵۱.۲۸ مگابیتبرثانیه و تاخیر، ۲۰ میلیثانیه بود.
طبق آخرین آمار منتشر شده در اسپیدتست، تا ماه اکتبر سال ۲۰۲۱، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۶۸.۴۱۴ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۳.۷۹ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۳۶ میلیثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۱۱۶.۸۶ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۶۴.۷۳ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۱۸ میلیثانیه است.
در حالی که تا ماه سپتامبر سال ۲۰۲۱، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۶۳.۱۵ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۳.۳۷ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۳۶ میلیثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز متوسط جهانی سرعت دانلود، ۱۱۳.۲۵ مگابیتبرثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود ۶۲.۴۵ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۱۹ میلیثانیه بود.
رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه سپتامبر ۲۰۲۱، به ترتیب به امارات متحده عربی (۲۷۳.۸۷ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی(۲۱۴.۴۷ مگابیت برثانیه)، قطر (۱۷۸.۸۳ مگابیتبرثانیه)، نروژ (۱۷۸.۷۰ مگابیت برثانیه) و کویت (۱۷۰.۶۷ مگابیت برثانیه) تعلق دارد.
همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهنباند ثابت در جهان، به ترتیب به موناکو (۲۷۰.۲۵ مگابیتبرثانیه)، هنگکنگ (۲۶۰.۳۵ مگابیتبرثانیه)، سنگاپور (۲۵۷.۱۵ مگابیتبرثانیه)، رومانی (۲۴۱.۳۵ مگابیت برثانیه) و سوئیس (۲۳۱.۹۶ مگابیتبرثانیه) تعلق دارد.
متوسط سرعت موبایل در ایران
در حال حاضر متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۵.۰۹ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۶۲ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۳۸ میلیثانیه است که رتبه ایران را به ۷۳ از میان ۱۴۰ کشور رسانده است.
این در حالی است که در ماه سپتامبر ۲۰۲۱، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۵.۴۸ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۲.۵۳ مگابیتبرثانیه بود و ایران در جایگاه ۷۱ قرار داشت.
همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از کاستاریکا، تونس و ارمنستان کندتر و از برزیل، سورینام و مکزیک سریعتر است.
در حال حاضر در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۲۲.۰۱ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۲.۹۹ مگابیتبرثانیه و تاخیر، ۴۲ میلیثانیه است که رتبه ایران را به ۱۳۴ از میان ۱۷۵ کشور میرساند.
این درحالی است که در سپتامبر ۲۰۲۱، در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۲۱.۳۶ مگابیتبرثانیه و متوسط سرعت آپلود ۱۲.۵۶ مگابیتبرثانیه و تاخیر ۴۱ میلیثانیه بود و ایران در رتبه ۱۳۷ قرار داشت. همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از میکرونزی، گواتمالا و صحرای غربی کندتر و از میانمار، فیجی و تاگو سریعتر است.
شما بگویید صد مگابیت سرعت ، اصلا ما رتبه اول جهانی ، اما آنچه در عمل نصیب مشترک و کاربر می شود ، حساب است ، از پیامک های رمز پویا بانکی که بعد از منضی شدن زمان بدست کاربر میرسد ، تا دسترسی به سایت های بانکی و پرداخت قبوض ، سایت های فروشگاه های اینترنتی که مدام خطای دسترسی و شماره آی پی می دهند ، تا تماس های مدام با اپراتورها همراه و ثابت در مورد قطعی و افت سرعت ، که در نهایت می شنویم مشکل از سمت کاربر است و اینجا همه چیز مرتب است و ارتباط برقرار!!!!! حال به که باید گفت ؟ خدا داند و بس ، سرعت حتی جوابگوی کلاس های آنلاین درس هم نیست ، برادران ، عزیزان ، بزرگواران ، همه خسته شدند از بس گفتند و آمار های جور واجور دریافت کردند و خواندند ، عزیزان این خستگی و فشار عصبی حاصل از ارتباطات ضروری اینترنتی به کجا ختم می شود؟ اگر ارتباطات اینترنتی از نظر عده ای ناکارآمد و مضر است ، رو راست بگید و خیال همه را راحت کنید ، قبوض را مانند گذشته کاغذی صادر کنید ، کارت های بانکی را حذف و همان نقل و انتقال سنتی را برقرار کنید ، کلاس های آنلاین و اینترنتی را حذف و حضوری نمایید ، نظارت و کنترل ترافیک و ..... را حذف کرده و بیش از این بودجه و هزینه صرف طرح های جدید نکنید ، به خدا که مردم دیگه اعصاب ندارند ، همه امور شده اینترنتی ، اما از اینترنت کارآمد خبری نیست ، چه اینترنت ملی و چه جهانی ، ساعت ها وقت صرف می کنیم و در لحظه آخر یا افت سرعت و یا قطع اینترنت نصیب می شود و دوباره روز از نو و روزی از نو ، حال این ره به کجا ختم می شود؟ هرچه هست ، انشااله ختم به خیر شود. انشااله.