ایتنا - نتایج یک مطالعه نشان داده است که کسانی که کربوهیدراتهای دارای ﺑﺎﺭ ﮔﻠﻴﺴﻤﻰ بالا مصرف میکنند 30% بیشتر محتمل است که دچار افسردگی شوند. این کربوهیدراتها عبارتند از سیبزمینیها، نان سفید و برنج سفید.
توصیههای یک کارشناس تغذیه و مغز دانشگاه هاروارد:
این 5 خوراکی حافظه و تمرکز را تضعیف میکنند
سايت خبری ايتنا , 16 آذر 1400 ساعت 4:15
ایتنا - نتایج یک مطالعه نشان داده است که کسانی که کربوهیدراتهای دارای ﺑﺎﺭ ﮔﻠﻴﺴﻤﻰ بالا مصرف میکنند 30% بیشتر محتمل است که دچار افسردگی شوند. این کربوهیدراتها عبارتند از سیبزمینیها، نان سفید و برنج سفید.
فارغ از اینکه سنتان چقدر باشد هیچگاه برای شروع تغذیه به شیوهای که باعث دور ماندن هر چه بیشتر شما از زوال عقل شود و اطمینان حاصل کنید که هر روز حس تمرکز و چالاکی داشته باشید دیر نیست.
به گزارش ایتنا و به نقل از سیانبیسی، یک روانپزشک تغذیه و عضو هیاتعلمی دانشکده پزشکی هاروارد و مولف کتاب «این مغز شما بر اساس غذایی که میخورید است» به مطالعه نحوه اثرگذاری باکتریهای دستگاه گوارش بر تحریک فرایند متابولیک و التهاب مغز که بر حافظه تاثیرگذار باشد پرداخته است. مطالعات موجود به این ایده اشاره دارند که ما ممکن است قادر به کاهش امکان زوال عقل از طریق اجتاب از غذاهایی باشیم که باعث اختلال در باکتریهای دستگاه گوارشمان شده و حافظه و تمرکزمان را تضعیف میکنند.
برای اجتناب از التهاب و تقویت سلامت مغز، تفکر چالاک و تصمیمگیری خوب لازم است از این خوراکیها اجتناب شده یا مصرف آنها کاهش داده شود:
کد مطلب: 66965
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/66965/این-5-خوراکی-حافظه-تمرکز-تضعیف-می-کنند