کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

راه‌های برای آمادگی در مقابل حملات سایبری

15 آذر 1400 ساعت 22:58

ایتنا - اگرچه راه‌های بی شماری برای مبارزه با حملات سایبری وجود دارد، در این مقاله ما به 3 نکته ساده و در عین حال مهم اشاره می کنیم که کاربران می توانند برای محافظت از داده‌های خود دنبال کنند.




حملات سایبری در حال افزایش هستند. این تهدیدها در همه شکل‌ها و اندازه‌هایی وجود دارند و هیچ کسب وکار یا سازمانی در برابر آن‌ها ایمن نیستند. سوالی که معمولا در امنیت سایبری پرسیده می‌شود این است: سطح حمله خارجی چیست؟ ما به شما یاد می دهیم که سطوح حمله چه هستند، چه کاری می توانید برای کاهش در معرض خطر قرار گرفتن خود انجام دهید و چگونه برای بدترین حالت آماده شوید.
 

حملات سایبری و چرا باید نگران باشید
در حالی که تکنولوژی به صورت روز افزون در زندگی ما رایج می شود، امنیت سایبری بیش از پیش به یک نگرانی بزرگ تبدیل می شود. هک داده‌ها می تواند منجر به سرقت اطلاعات یا سرقت هویت شود و بسیاری از افراد مختلف را در معرض خطر قرار دهد. به گزارش Cybersecurity Ventures، جرایم سایبری تا سال 2021 سالانه 6 تریلیون دلار برای اقتصاد جهانی هزینه خواهد داشت. اگرچه راه‌های بی شماری برای مبارزه با حملات سایبری وجود دارد، اما افراد می توانند سه کار اصلی را برای محافظت از داده‌های خود انجام دهند.

سه راه آمادگی در برابر حملات سایبری

1- کاهش سطح حمله خارجی
سطح حمله خارجی به هر رابط شبکه‌ای اشاره دارد که در آن دستگاه شما به اطلاعات یا سیستم‌های موجود در شبکه داخلی خود دسترسی می دهد. این اصطلاحی است که معمولاً در سیستم‌های رایانه ای و دستگاه‌های شبکه مانند روترها، سرورها یا کامپیوترهای شخصی استفاده می شود.

مفهوم اصلی در پشت سطح حمله خارجی این است که نقاط زیادی وجود دارد که در آن یک مهاجم می تواند به طور بالقوه به یک سیستم هدف دسترسی پیدا کند. به همین منظور، کارشناسان امنیت سایبری توصیه می کنند که سطح حمله خارجی خود را تا حد امکان کوچک نگه دارید و آنچه را که با دیگران به اشتراک می گذارید به حداقل برسانید. شما می توانید این کار را با کاهش سرورها و سیستم‌های آسیب پذیر و فایروال‌ها انجام دهید، که تنها اجازه می‌دهد حداقل جریان ترافیک برای اهداف تجاری استفاده شود. با اشتراک گذاری اطلاعات کمتر، داده‌های کمتری برای سرقت و سیستم‌های کمتری برای حمله وجود دارد.

2- آگاهی امنیتی
راه دوم برای آمادگی در برابر حملات سایبری، آگاهی از امنیت است. کارمندان، شبکه شرکت شما را تشکیل می دهند، اما چیزی که آنها را از نظر امنیت سایبری خطرناک می کند این است که آنها مهم ترین آسیب پذیری شما هستند. در مورد آن فکر کنید - چه کسی بیشترین دسترسی را به داده های شما دارد- شما یا کسی که در IT فعالیت می کند؟ بنابراین، ضروری است که کارمندان خود را در مورد حفظ بهترین شیوه های خود آموزش دهید و در عین حال کار خود را به طور موثر انجام دهید.

3- آسیب‌پذیری‌های خود را ارزیابی کنید
شما باید آسیب‌پذیری‌ها را در سازمان خود شناسایی کرده و آن‌ها را از طریق وصله‌های نرم‌افزاری، تنظیمات شبکه به‌روز شده و غیره کاهش دهید. برای ارزیابی وضعیت امنیت سایبری سازمان‌های خود، به یک پایش آسیب پذیری کامل نیاز دارید. بسیاری از فروشندگان محصولاتی را ارائه می دهند که می توانند این کار را انجام دهند و اگر قصد انجام آن را به تنهایی ندارید، حداقل اطمینان حاصل کنید که فروشنده راه حل امنیتی شما می تواند چنین خدماتی را ارائه دهد.

پایش آسیب پذیری باید جامع و شامل موارد زیر باشد:
-    پایش شبکه برای شناسایی آدرس های IP، خدمات و ویژگی‌ها
-    تست نفوذ برای کشف آسیب‌پذیری‌های واقعی در تنظیمات شبکه و زیرساخت فناوری اطلاعات
-    بررسی پیکربندی برای اطمینان از اینکه سیستم ها و برنامه ها بر اساس بهترین شیوه‌ها تنظیم شده اند.
-    ارزیابی آسیب پذیری در برابر نقص های نرم افزار شما مانند مرورگرهای وب، سرویس‌های نرم افزاری و غیره.

سخن آخر
حملات سایبری با خطرات زیادی همراه هستند، به همین دلیل بسیار حیاتی است که در مورد اینکه چگونه می توانید به هر قیمتی از حملات جلوگیری کنید فعال باشید. اجرای برخی از این اقدامات در حال حاضر ممکن است در آینده هزاران دلار در کسب و کار شما صرفه جویی کند، زمانی که حتی آسیب بیشتری در مقایسه با مفقودی فایل ها صورت گرفته باشد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا


کد مطلب: 66975

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/66975/راه-های-آمادگی-مقابل-حملات-سایبری

ايتنا
  https://www.itna.ir