کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هشدار آمریکا

کمبود تراشه‌ها تا پایان 2022 ادامه خواهد داشت

سايت خبری ايتنا , 14 بهمن 1400 ساعت 5:30

ایتنا – اخبار بسیار بدی برای دوست‌داران فناوری منتشر شده است که نشان دهنده آن است که بحران کمبود پردازنده در جهان به این زودی‌ها حل شدنی نیست.


اخبار بسیار بدی برای دوست‌داران فناوری منتشر شده است که نشان دهنده آن است که بحران کمبود پردازنده در جهان به این زودی‌ها حل شدنی نیست.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  Engadget،  بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت اقتصاد آمریکا، به نظر نمی‌رسد که بتوان انتظار پایان سریع کمبود جهانی تراشه را داشت و مشکل تجهیزات نیمه هادی در جهان به قوت خود باقی خواهند بود.
 
بر اساس گزارش ارائه شده در رسانه‌های معتبری مانند بلومبرگ و واشنگتن پست، دولت آمریکا به صورت رسمی یک یاداشت درباره شرایط بازار تجهیزات نیمه‌ هاد منتشر کرده است که تخمین صورت گرفته در این یادداشت، برای بسیاری ناامید کننده خواهد بود.
 
این یادداشت اعلام کرده است که مشکل کمبود تراشه تا حداقل نیمه دوم سال 2022 ادامه خواهد داشت و  جهان هنوز حتی به خروج از این بحران نزدیک هم نشده است.
 

 
 
جینا ریموندو به عنوان فرد ارائه کننده این گزارش رسما اعلام کرده است که این موضوع به اینزودی قابل حل شدن نخواهد بود و نشانه‌ها نیز موید این موضوع هستند. برای درک بهتر باید بدانید که متوسط اتمام موجودی شرکت‌ها برای تولید تجهیزات برپایه تراشه‌ها از 40 روز در سال 2019 به 5 روز در 2021 کاهش یافته است.
 
بزرگ‌ترین و بیشترین آسیب در این زمینه به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات باند پهن، خودروسازان و شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی وارد شده است که این امر به خوبی نشانگر اهمیت این مشکل است.
 
پیش از این ادعا شده بود که این مشکلات قرار است تا سریع حل شوند ولی تقریبا زمان انتظار برای دریافت تجهیزات زیرساختی برای تراشه‌ها در سال 2021 به میزان 17 درصد بیشتر از دو سال قبل از آن بوده است.
 
نیازها و انتظارات بازار بسیار بالا هستند و برهمین استس نیز زنجیره تامین با مشکلات بزرگی روبرو شده است و حتی یک سوبسید با بودجه‌ای برابر با 52 میلیارد دلار توسط دولت جو بایدن برای قانون نوآوری و رقابت در نظر گرفته شده است که می‌تواند به خوبی در رفع آسیب‌های ناشی از این بحران موثر باشد.
 
پیش بینی می‌شود که تبعات این بحران تا سالیان سال صنایع را تحت تاثیر قرار بدهد و با تفاسیر یاد شده هنوز مشخص نیست که چه زمانی شاهد حل شدن این مشکل خواهیم بود.
 


کد مطلب: 67530

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/67530/کمبود-تراشه-ها-پایان-2022-ادامه-خواهد

ايتنا
  https://www.itna.ir