ایتنا - وقتی پیچیدگی روزافزون هوش مصنوعی (AI) را در نظر بگیرید، جرایم سایبری یکی از جدیترین تهدیدها برای تمدن بشری است.
مقابله با تهدیدات سایبری با کمک هوش مصنوعی
15 اسفند 1400 ساعت 9:14
ایتنا - وقتی پیچیدگی روزافزون هوش مصنوعی (AI) را در نظر بگیرید، جرایم سایبری یکی از جدیترین تهدیدها برای تمدن بشری است.
الگوریتمهای جدیدتر هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل ترافیک دادهها، دسترسی و انتقال دادهها و همچنین تشخیص نقاط پرت یا ناهنجاری در روند دادهها بسیار خوب هستند. در زیر برخی از روشهایی که هوش مصنوعی میتواند از آسیبهای ناشی از جرایم سایبری جلوگیری کرده و آنها را کاهش دهد، آورده شده است.
جهان با یک تهدید بیسابقه در جرایم سایبری مدرن مواجه است، بازیگران پیچیده و پراکنده در سطح جهان که ردیابی آنها به طور فزایندهای سخت شده است، همچنین این بازیگران خود را با ثروتی در دست مییابند زیرا بیشتر زندگی اقتصادی و شخصی ما به مهاجرت آنلاین ادامه میدهد.
هنگامی که پیچیدگی روزافزون هوش مصنوعی (AI) را در نظر بگیرید، جرایم سایبری یکی از جدیترین تهدیدها برای تمدن بشری است، خوشبختانه همین فناوریها را میتوان به کار گرفت تا اگر جرایم سایبری به طور کامل متوقف نشود، حداقل سرعت افراد بد را کاهش دهد. در زیر برخی از روشهایی که هوش مصنوعی میتواند از آسیبهای ناشی از جرایم سایبری جلوگیری کرده و آنها را کاهش دهد، آورده شده است.
مبارزه با حملات
الگوریتم های جدیدتر هوش مصنوعی در تجزیه و تحلیل ترافیک دادهها، دسترسی و انتقال دادهها و همچنین تشخیص نقاط پرت یا ناهنجاری در روند دادهها بسیار خوب هستند، اگر چیز عجیبی کشف شود، برنامههای هوش مصنوعی میتوانند عمیق تر در دادهها کاوش کنند تا ببینند آیا این سیستم یک یا چند نقص امنیتی دارد یا خیر، سازندگان هوش مصنوعی همچنین میتوانند از مدیریت مدل هوش مصنوعی برای مقابله با تهدیدات در حال تحول و ایجاد پاسخهای بهروزتر استفاده بهتری کنند.
فرآیندی دیگری که به عنوان یادگیری نظارت شده شناخته میشود، در پیشگیری از حملات سایبری به کار میرود، این الگوریتم مجموعهای از ورودیها و خروجیها داده را ارائه میدهد و «یاد میگیرد» خطرات را در طول زمان با تصمیمگیری بر اساس دادههایی که میبیند یا انتظار دارد ببیند، شناسایی کند،ذبه عنوان مثال، یادگیری تحت نظارت ممکن است برای شناسایی بدافزار پیچیدهای که به عنوان یک قطعه کد خوش خیم ظاهر میشود، استفاده شود.
با گذشت زمان و بسیاری از (صدها یا هزاران) نمونههای مختلف، هوش مصنوعی که ما برای شناسایی و ریشهکن کردن بدافزارها به کار میگیریم، به طور فزایندهای پیشرفته میشود و بهتر میتواند حملات بالقوه ویرانگر را تشخیص دهد و از آن جلوگیری کند، با این حال، هوش مصنوعی باید همگام با بدافزارهایی که در حال حاضر برای ایجاد و انجام حملات سایبری استفاده میشود، تکامل یابد.
ساده سازی عملیات امنیت سایبری
هوش مصنوعی در سرتاسر جهان برای سادهسازی فرآیندها و کاهش فشار بر تیمهای امنیت سایبری شرکتها و همچنین برای جلوگیری از جرائم سایبری استفاده میشود، افزایش تعداد و پیچیدگی حملات سایبری، پرسنل امنیت فناوری اطلاعات را خسته کرده است، از آنجایی که یادگیری ماشین یک فناوری بسیار مقیاسپذیر است، از این روش اغلب برای کمک به تلاشهای پرسنل امنیت فناوری اطلاعات برای نظارت، شناسایی و حذف خطرات استفاده میشود.
هوش مصنوعی، زمانی که با تلاشهای انسانی تکمیل شود، میتواند برای پر کردن شکافهای حجم کار امنیت سایبری یک شرکت استفاده شود، این امر از آنجایی که جرایم سایبری پیشرفتهتر میشود و نیاز به پیچیدهتر و حتی تعداد بیشتری از متخصصان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری برای مقابله با آن دارد، مهم است، همچنین این امر به دلیل کمبود فعلی استعدادهای امنیت سایبری که در حال حاضر تیمهای تحت فشار را در مضیقهتر در برابر مجرمان پیچیده قرار میدهد، شدیدتر میشود.
کد مطلب: 67869
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/67869/مقابله-تهدیدات-سایبری-کمک-هوش-مصنوعی