ایتنا - قرارگیری طولانیمدت انسان در معرض سطوح بالای تابش میتواند منجر به بیماری، صدمه به DNA، سرطان، و به طور بالقوه مرگ شود.
نیل دیگریس تایسون توضیح میدهد:
چرا انسانها هرگز برای زندگی بلندمدت به مریخ نخواهند رفت؟
سايت خبری ايتنا , 13 فروردين 1401 ساعت 2:55
ایتنا - قرارگیری طولانیمدت انسان در معرض سطوح بالای تابش میتواند منجر به بیماری، صدمه به DNA، سرطان، و به طور بالقوه مرگ شود.
در سالهای اخیر که ایده سفر به مریخ، به عنوان شبیهترین سیاره به زمین، به طور جدی مطرح شده است این سوال نیز اذهان را به خود مشغول کرده که آیا امکان نقل مکان و سکونت انسان به سیاره سرخ وجود دارد؟ سوای خطرات احتمالی انفجار فضاپیماها و خطرات تابشهای خطرناک که در طی سفر حدود 6 ماهه به مریخ انسان را تهدید میکنند، حتی پس از رسیدن فضانوردان به آنجا، بهرهمندی از یک حفاظ در برابر اشعه مضر یک تمهید ضروری برای سلامت بلندمدت انسان خواهد بود.
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلشگیر، مریخ برخلاف زمین، از مگنتوسفر حفاظتکنده بیبهره است و فقط یک اتمسفر رقیق و نازک دارد. فضاپیمای اودیسه مریخ، که ناسا در سال 2001 آن را به ماموریت فرستاد، سطوح تابشی را شناسایی کرد که میتوانند فضانوردان را سالانه در معرض 8000 میلیراد (8 راد) تابش قرار دهند. با اینکه این میزان اشعه بلافاصله باعث مرگ نمیشود ولی قرارگیری طولانیمدت انسان در معرض سطوح بالای تابش میتواند منجر به بیماری، صدمه به DNA، سرطان، و به طور بالقوه مرگ شود.
از اینرو با اینکه مریخ شبیهترین سیاره در منظومه شمسی ما به زمین است، ولی هنوز فوقالعاده نه تنها برای زندگی انسان بلکه هرگونه نوعی از حیات که میشناسیم ناسازگار است. نتیجتا درک اینکه چرا نیل دیگریس تایسون در این ایده که انسان زمانی یک کلونی بلندمدت در مریخ برقرار نماید تردید دارد کار دشواری نیست؛ وی در مصاحبهای با وبسایت Futurism گفت: «شک دارم که روزی را شاهد باشیم که لژیونهایی از افراد به آنجا بروند و مایل به ماندن باشند».
کد مطلب: 68055
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/68055/چرا-انسان-ها-هرگز-زندگی-بلندمدت-مریخ-نخواهند-رفت