ایتنا - براساس گزارشهای جدید، شرکت اپل در پی ارائه آیپد بزرگتر و لپتاپ کوچکتر است.
به گفته تحلیلگری به نام راس یانگ که سابقه زیادی در ثبت اطلاعات لو رفته از زنجیره تامین اپل دارد، این شرکت در پی تولید آیپد پرو با صفحه نمایش ۱۴.۱ اینچ است که همان «مینیالایدی»ها و فناوری پروموشن موجود در مدل کنونی را خواهد داشت.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، مدلهای کنونی آیپد شرکت اپل از نوع ۱۱ و ۱۲.۹ اینچیاند که این نوع دوم، بزرگترین تبلت این شرکت تاکنون بوده است. این مدل جدید به قدری بزرگ است که گوی سبقت را از معروفترین مکبوکهای شرکت اپل میرباید.
به هر حال، به نظر میرسد اپل به دنبال استفاده از حجم اضافی آیپدهایش بوده است و اخیرا اعلام کرد ویژگیهایی نظیر مدیریت صفحه اصلی را به آنها افزوده است تا راحتتر بتوان در آن واحد از بخش بیشتری از نمایشگر استفاده کرد.
شایعه به بازار آمدن آیپدهای جدید و بزرگتر مدتیست که وجود دارد. مارک گرمن، گزارشگری که معمولا برنامههای اپل را زودتر لو میدهد گفت اپل در حال ساختن مدلهای جدید است و این مدلها در صورتی که اساسا بخواهند به بازار بیایند، مدتی طول میکشد.
احتمالا در آیپدهای جدید، تراشه ام۲ اپل که اولین بار اوایل هفته جاری در مکبوک ایر جدید به بازار آمد، کار گذاشتهاند. نسل اول این تراشهها یعنی ام ۱ را اولین بار در رایانههای اپل کار گذاشتند و از آن زمان تاکنون در بیشتر آیپدهای اپل، از همین تراشه استفاده کردهاند که اولین آنها رایانه پرو بود.
بر اساس گزارش دیگری از گرمن، مکبوک ایر ممکن است بزرگتر هم بشود. او گفت اپل برنامه دارد نسخههای ۱۵ اینچی مکبوک ایر را بسازد که اکنون فقط مدلهای ۱۳ اینچی آن در بازار هست.
هماکنون اگر مشتری بخواهد نمایشگر بزرگتری داشته باشد باید بهای بسیار زیادی برای خریدن رایانههای سطح بالاتر بپردازد که طیفی از ویژگیهای اضافه بر ویژگیهای مکبوک ایر را دارند. این اولین بار است که مکبوک ایر با چنین نمایشگر بزرگی به بازار میآید.
او گفت اپل همچنین ممکن است اواخر امسال یا اوایل سال ۲۰۲۳، نسخههای جدیدی از مکبوک پروی ۱۴ و ۱۶ اینچی به بازار بفرستد. این رایانهها تراشههایی دارند که پایه آنها همان ام ۲ خواهد بود، ولی احتمالا پرقدرتتر، چنان که ام ۱ مکس و ام ۱ پرو نیز قویتر بودند.
اپل همچنین ممکن است مکبوک ایر را کوچکتر کند و نسخهای ۱۲ اینچی از آن به بازار بفرستد. اپل پیشتر رایانه ۱۲ اینچی ساخته بود که تنها بهنام مکبوک شناخته میشد، اما تولید آن چهار سال بیشتر دوام نداشت و در سال ۲۰۱۹ متوقف شد.