شش اپراتور مخابراتی برای ساخت یک سیستم کابلی زیردریایی 300 میلیون دلاری، که به دنبال تقویت ارتباط بین آسیای جنوب شرقی و چین است، وارد همکاری با یکدیگر شدهاند. این شبکه، با طول 6000 کیلومتر، سنگاپور، هنگ کنگ، برونئی، فیلیپین و چین را به هم متصل میکند.
به گزارش ایتنا و به نقل از زددینت، شرکت Singtel که به طور مشترک با China Telecom Global رهبری این کنسرسیوم را بر عهده دارد اعلام کرد که انتظار میرود این شبکه کابلی، که سیستم کابل پیوند آسیا (ALC) نامیده میشود، تا سهماهه سوم سال 2025 به بهرهبرداری برسد. این گروه همچنین شامل شرکتهای Globe Telecom فیلیپین و DITO Telecommunity، شرکت شبکههای ملی یکپارچه برونئی و «مخابرات چین» است.
Singtel در بیانیهای گفت که این سیستم جدید زیردریایی تقاضا برای تاخیر کم و پهنای باند بالا را برآورده میکند، زیرا اقتصادهای دیجیتال جنوب شرقی آسیا و جمعیت آنلاین آن همچنان در حال گسترش هستند.
بر اساس گزارش امسال E-Conomy SEA که به طور مشترک توسط گوگل، Temasek و Bain & Company منتشر شد، پیشبینی میشود که اقتصاد دیجیتال این منطقه در سال جاری به 200 میلیارد دلار ارزش ناخالص کالایی (GMV) برسد. این پیشبینی سه سال جلوتر از تخمینهای قبلی رقم خورده است که دلیل آن افزایش تقاضا برای خدمات آنلاین ناشی از همهگیری جهانی کووید-19 بوده است.
طبق گفته Singtel، این سیستم جدید زیردریایی شامل هشت جفت فیبر خواهد بود که قادر به انتقال تا 18 ترابیت بر ثانیه در هر جفت فیبر است. شرکت مخابراتی سنگاپور گفت که این معادل دانلود بیش از 2500 ساعت ویدیوی فوقالعاده با کیفیت (UHD) در هر ثانیه است.
علاوه بر این، شبکه ALC، که نویدبخش گسترش تنوع مسیر برای شبکههای موجود است، بر اساس طراحی سیستم کابلی باز ساخته میشود که، به گفته سینگتل، وابستگی به هر یک از ارائهدهندگان درون این کنسرسیوم را کاهش میدهد.
شرکت مخابراتی سنگاپور همچنین بخشی از کنسرسیوم سازنده سیستم کابلی زیردریایی 19200 کیلومتری جنوب شرقی آسیا-خاورمیانه-اروپای غربی 6 است که، پس از تکمیلش در سهماهه اول سال 2025، چندین بازار را بین سنگاپور تا فرانسه به هم متصل میکند.