ایتنا - شماری از کاربران توئیتر از زمان خرید این شبکه اجتماعی توسط ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان تصمیم گرفتهاند از پلتفرمهای جدیدی به جای توئیتر استفاده کنند.
از مستودون، مقصد مهاجرت کاربران توییتر بیشتر بدانید
22 آبان 1401 ساعت 2:15
ایتنا - شماری از کاربران توئیتر از زمان خرید این شبکه اجتماعی توسط ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان تصمیم گرفتهاند از پلتفرمهای جدیدی به جای توئیتر استفاده کنند.
در پی تسلط ایلان ماسک بر توییتر، برخی از کاربران توییتر میکوشند پلتفرم جایگزین دیگری بیایند. در این میان، یکی از بزرگترین ذینفعها، «مستودون» است که شماری از کاربران توییتر را جذب کرده است. وبسایت جهانی بیبیسی در گزارشی به معرفی این شبکه اجتماعی پرداخته است.
مستودون چیست؟
«مستودون» یک شبکه اجتماعی شبیه توییتر است که در حال حاضر ۶۵۵ هزار کاربر دارد که بیش از ۲۳۰ هزار تن از آنان را همین هفته پیش جذب کرد.
کاربران در مستودون نیز شبیه توییتر، حسابهای کاربری دارند و یادداشتهایی مینویسند به نام «توت» که میتوان به آنها پاسخ داد، پسندید، یا بازنشر کرد. کاربران همچنین مانند توییتر میتوانند یکدیگر را دنبال کنند.
با این حال، مستودون در لایههای زیرین به روشی متفاوت کار میکند و این یکی از دلایلی است که کاربران جدید را جذب میکند، اما باعث سردرگمی افراد جدید در مرحله ثبتنام شده است.
این پلتفرم جدید عمری شش ساله دارد، اما اکنون با مشکلات ناشی از هجوم کاربران جدید دست و پنجه نرم میکند.
تنوع سرورهای مستودون
نخستین کاری که کاربران برای ثبتنام باید انجام دهند، انتخاب «سرور» است. این پلتفرم سرورهای زیادی دارد که مضمونهای گوناگونی دارند؛ مثلا بر اساس کشور، شهر یا علاقه، برفرض «بریتانیا، اجتماعی، فناوری، بازیهای آنلاین»، و مانند آن.
زیاد مهم نیست که در کدام سرور ثبتنام کنید، زیرا در هر حال میتوانید کاربران را در بقیه سرورها دنبال کنید. انتخاب سرور، یک «انجمن آغازین» به کاربر میدهد که احتمال مشاهده مطالبی که به آنها علاقه دارد، در آن بیشتر است. در حال حاضر برخی موضوعات محبوب مانند «اجتماعی» و «بریتانیا»، به دلیل تقاضای بسیار زیاد، کند کار میکند.
رایان وایلد که سرور «بریتانیا» را از طریق شرکت خود راهاندازی کرده است، میگوید بیش از شش هزار عضو جدید در ۲۴ ساعت به این سرور اضافه شدهاند و او ناچار است ثبتنام را متوقف کند.
برخلاف توییتر، مستودون افرادی را که ممکن است به آنها علاقهمند باشید، برای دنبال کردن پیشنهاد نمیکند، اما مانند توییتر میتوانید هشتگها را جستوجو کنید.
کد مطلب: 70462
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/70462/مستودون-مقصد-مهاجرت-کاربران-توییتر-بیشتر-بدانید