ایتنا - دستگاه شاخص این پروژه، یک حسگر زیستی است. این حسگر میتواند ویتامینهای موجود در خیار و سایر میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازه گیری کند.
حسگری که ویتامینهای موجود در میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازهگیری میکند
5 بهمن 1401 ساعت 3:19
ایتنا - دستگاه شاخص این پروژه، یک حسگر زیستی است. این حسگر میتواند ویتامینهای موجود در خیار و سایر میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازه گیری کند.
اندازهگیری میزان ویتامینهای موجود در میوهها و سبزیجات به زودی به لطف یک حسگر زیستی ارزان قیمت که از سوی پژوهشگرانی از آلمان، بلژیک و هلند ساخته شده است، به واقعیت تبدیل خواهد شد.
در هلند پروژه اروپایی «غربالگری مواد غذایی» (EMR) با هدف حمایت از تولیدکنندگان در هنگام تغییرات آب و هوایی در حال اجرا است.
به گزارش ایتنا از یورونیوز، دستگاه شاخص این پروژه، یک حسگر زیستی است. این حسگر میتواند ویتامینهای موجود در خیار و سایر میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازه گیری کند.
این اطلاعات برای کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی حیاتی است، زیرا آنها را قادر میسازد تا متغیرهایی مانند میزان رطوبت گیاهان را برای بهبود کیفیت محصولات خود تنظیم کنند.
جان ون هلدن، مدیر و مالک Yookr میگوید که اندازهگیری میزان ویتامینها در سبزیجات یا میوهها در حالت معمولی دستکم روزها طول میکشد زیرا نمونهها باید به آزمایشگاهها فرستاده شوند اما با استفاده از این حسگر میزان ویتامینها در لحظه مشخص میشود.
حسگر زیستی ویتامینهای مواد غذایی را از طریق کدگذاری رنگ تشخیص میدهد. پژوهشگران دانشگاه ماستریخت در حال توسعه گیرنده حسگر زیستی هستند که بتواند میزان دقیق ویتامین یک میوه را تعیین کند.
کد مطلب: 71572
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/71572/حسگری-ویتامین-های-موجود-میوه-ها-سبزیجات-لحظه-اندازه-گیری-می-کند