ایتنا - محققان دریافتند با جایگزین کردن بخشی از کره کاکائو با صمغ عربی یا صمغ اقاقیا و ترکیب آن با شهد شکر، میتوانند طعم شکلات سهبعدی را بهتر کنند.
شکلات کمچرب با چاپ سهبعدی در راه است
3 اسفند 1401 ساعت 2:45
ایتنا - محققان دریافتند با جایگزین کردن بخشی از کره کاکائو با صمغ عربی یا صمغ اقاقیا و ترکیب آن با شهد شکر، میتوانند طعم شکلات سهبعدی را بهتر کنند.
یکی از محققان دانشگاه راتگرز فرمولی برای شکلات کمچرب سالمتری کشف کرد که میتوان آن را با استفاده از چاپگر سه بعدی ساخت.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، پژوهشگران در این تحقیق، کره کاکائو را که عامل بافت، ساختار و قوام شکلات است، با امولسیون کمچرب و آب در روغن ترکیب کردند که ویژگیهای این خوراکی لذیذ را شبیهسازی میکرد.
نیویورک پست به نقل از کینگ رونگ هوانگ، استاد بخش علوم غذایی در دانشکده علوم زیست محیطی و زیستشناسی راتگرز در نیوجرسی آمریکا، نوشت: «همه دوست دارند شکلات بخورند، اما ما به سلامت خود نیز اهمیت میدهیم.» او در ادامه گفت که برای رفع این مشکل، شکلاتی ساختهایم که نه تنها کمچرب است، بلکه میتوان آن را با چاپگر سهبعدی نیز تولید کرد، و این «اولین شکلات کاربردی» ماست.
شکلات در روشهای سنتی از کره کاکائو، پودر کاکائو و پودر قند ساخته میشود که با یک امولسیونکننده ترکیب میشود. در این پژوهش، دانشمندان با استفاده از دستورالعمل استاندارد شکلات، مواد مختلفی را بهعنوان پایه امتحان کردند.
کد مطلب: 71994
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/71994/شکلات-کم-چرب-چاپ-سه-بعدی-راه