ایتنا - به گفته ناسا، در مقایسه با قطعههایی که فرآیند طراحی سنتیتری را طی میکنند، سازههای تکاملیافته «تا دو سوم وزن را کاهش میدهند». این میتواند از دو جهت مفید واقع شود.
روش تحولگرایانه ناسا در استفاده از هوش مصنوعی برای برنامههای فضائی
سايت خبری ايتنا , 26 اسفند 1401 ساعت 21:29
ایتنا - به گفته ناسا، در مقایسه با قطعههایی که فرآیند طراحی سنتیتری را طی میکنند، سازههای تکاملیافته «تا دو سوم وزن را کاهش میدهند». این میتواند از دو جهت مفید واقع شود.
هوش مصنوعی (AI) در حال حاضر لحظات ویژهای را پشت سر میگذارد. ChatGPT تیتر خبرها شده است، تولیدکنندگان تصویر توجهات را جلب کردهاند و ایلان ماسک پیش از اعتراف به نقش بزرگ خود در ورود این فناوری به جریان اصلی، علناً خواستار مقررات سختگیرانهتر هوش مصنوعی شد...
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلشگیر، اکنون میتوانید به این لیست اضافه کنید که ناسا به استفاده از هوش مصنوعی برای طراحی اجزای فضاپیما و سایر ابزارهای سنجشی دقیق رو آورده است. تصاویر سختافزار مربوطه که به این روش طراحی شده است، از نظر منشأ بیگانهتر از زمینی به نظر میرسد. در عین حال، این پایهها و براکتها و قطعات نصب نیز نوعی کیفیت ارگانیک عجیب و غریب دارند که توصیفشان آسان نیست. به آنها «سازههای تکاملیافته» گفته میشود.
بنا بر اعلام ناسا، این فرآیند مانند سایر الگوریتمهای هوش مصنوعی مولد با یک تحریک (پرامپت) شروع میشود. در این حالت، این تحریک از طرف یک متخصص یا مهندس طراحی ارائه خواهد شد. این تحریک شکل محدودیتها را به خود میگیرد: چهار پیچ باید به اینجا بروند؛ این نقطه ده g شتاب را در این جهت تجربه خواهد کرد؛ دست یک تکنسین در اینجا به قدری فضا نیاز دارد تا کابل را از وسط آن بکشد. پس از آن، اجازه داده میشود که کامپیوتر خودش جزئیات باقیمانده را به اجرا در آورد.
هوش مصنوعی میتواند تنها در چند ساعت راهکارهای پیچیده را طراحی کند. همانطور که توسط Fast Company گزارش شده است، AI هر دو دقیقه طراحی، تجزیه و تحلیل و سپس بررسی تکمیلی را انجام خواهد داد، فرآیندی که اجرای آن برای یک تیم حرفهای ماهر چند روز طول میکشد. و سرعت تنها چیزی هدف استفاده از هوش مصنوعی نیست.
کد مطلب: 72237
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/72237/روش-تحولگرایانه-ناسا-استفاده-هوش-مصنوعی-برنامه-های-فضائی