ایتنا - روزنامهنگاران طی یکسال گذشته بارها از ChatGPT خواستند تا گزارشها و مطالبی با موضوعات روز بنویسند ولی اکثر آنها به نتیجه رسیدند که این ربات هنوز به خوبی خیلی از حرفهایهای این کار نمینویسد.
چگونه انقلاب هوش مصنوعی امنیت شغلی روزنامهنگاران را متزلزل میکند؟
2 فروردين 1402 ساعت 2:00
ایتنا - روزنامهنگاران طی یکسال گذشته بارها از ChatGPT خواستند تا گزارشها و مطالبی با موضوعات روز بنویسند ولی اکثر آنها به نتیجه رسیدند که این ربات هنوز به خوبی خیلی از حرفهایهای این کار نمینویسد.
روزنامهنگارانی که خود را با یک تهدید شغلی جدید مواجه میدیدند، طی یکسال گذشته بارها از ربات جدید هوش مصنوعی یعنی چتجیپیتی (ChatGPT) خواستند تا گزارشها و مطالبی با موضوعات روز بنویسند ولی اکثر آنها به نتیجه رسیدند که این ربات هنوز به خوبی خیلی از حرفهایهای این کار نمینویسد.
اما هنوز گروهی معتقدند که با حصول پیشرفتهای آتی در الگوریتمهای جستجوی این ربات، بازه دادهها و اطلاعات قابل دسترسی آن و نیز بهسازی ابزارهای تولید محتوای هوش مصنوعی، میدان جنگ واقعی میان روزنامهنگاران و چتجیپیتی شکل خواهد گرفت.
به گزارش ایتنا از یورونیوز، سایت خبری سینت (CNET) که در حوزه فناوری فعال است، از یکسال پیش تهیه برخی مطالب کوتاه خود را به یک برنامه هوش مصنوعی متکی کرده و با وجود بروز برخی خطاها که نیازمند اصلاح بود، به طور رسمی از برنامه خود برای کاهش نیروی انسانی تحریریهاش خبر داده است. هر چند مدیران سینت تعدیل نیرو را بیارتباط با بهرهگیری افزونتر از ابزارهای هوش مصنوعی میدانند ولی ماتیاس دوپفنر، رئیس غول آلمانیِ «اکسل اسپرینگر» که مالک نشریههای پولیتیکو و روزنامه آلمانی بیلد است، ماه گذشته به طور رسمی اعلام کرد: «هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که روزنامهنگاری بهتر و مستقلتر از همیشه خلق و جایگزین نیروی انسانی فعلی کند.»
البته در یک دهه گذشته، رسانههای دیجیتال به طور فزایندهای از الگوریتمهای هوش مصنوعی برای شناسایی ذائقه مخاطبان خود، بهتر دیده شدن مطالباشان در الگوهای جستجوی گوگل یا فیسبوک و جذب آگهیهای تاثیرگذارتر استفاده و در بهرهگیری هر چه بهتر و بیشتر از آنها با یکدیگر رقابت میکنند.
کد مطلب: 72340
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/72340/چگونه-انقلاب-هوش-مصنوعی-امنیت-شغلی-روزنامه-نگاران-متزلزل-می-کند