ایتنا - کافئین امکان سوزاندن چربی بیشتر در بدن فراهم میکند و باعث میشود افراد حس سیری بیشتری داشته باشند.
قهوه خطر ابتلا به چاقی و دیابت را کاهش میدهد
2 فروردين 1402 ساعت 2:13
ایتنا - کافئین امکان سوزاندن چربی بیشتر در بدن فراهم میکند و باعث میشود افراد حس سیری بیشتری داشته باشند.
نوشیدن قهوه میتواند در کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت نوع ۲ موثر باشد و قرار دادن قهوه در برنامه روزانه میتواند برای سلامتی مفید باشد.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، طبق مطالعه جدیدی که در نشریه پزشکی بیامجی (BMJ Medicine) منتشر شده است، نوشیدن منظم قهوه میتواند چربی بدن را کاهش دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کم کند.
به گزارش نیویورک پست، محققان میخواستند ببینند قهوهنوشان بهدلیل مصرف کافئین از ابتلا به دیابت نوع ۲ در اماناند یا به علتهای دیگری مانند اینکه جزو قشر متوسط محسوب میشوند و توانایی مالی داشتن سبک زندگی سالمتر را دارند.
حدود ۱۰ هزار نفر با خصوصیات ژنتیکی نظیر ژنهای سیوایپی ۱ای ۲ (CYP1A2) و ایاچآر (AHR) که بر واکنش بدن به مصرف کافئین اثر دارند در این مطالعه بررسی شدند. محققان از روش آماری موسوم به تصادفیسازی مندلی که ابزاری برای پیدا کردن رابطه بین هر ویژگی و هر پیامد است استفاده کردند.
به گزارش نیویورک پست، حاصل این شد که کافئین با سرعت کمتری در بدن افراد واجد این متغیرهای ژنتیکی هضم و جذب میشود و این افراد قهوه کمتری مینوشند، اما میزان کافئین خونشان بیشتر است.
همچنین مشاهده شد همان گروه افراد شاخص توده بدنی و جرم چربی کمتری دارند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نیز برای آنها کمتر است و ظاهرا کافئین علت این امر است.
کد مطلب: 72341
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/72341/قهوه-خطر-ابتلا-چاقی-دیابت-کاهش-می-دهد