پس از آنکه نیویورکتایمز اعلام کرد در طرح تایید جدید پولی ایلان ماسک ثبتنام نمیکند، توییتر تیک آبی «تایید» را از نمایه اصلی این سازمان خبری حذف کرد.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، روز یکشنبه، با حذف تیک آبیرنگ و نیامدن تیک طلاییرنگ به جایش، که توییتر استفاده از آن را برای «سازمانهای رسمی» شروع کرده است، در صفحه توییتر این رسانه دیگر هیچگونه نشان تاییدی وجود نداشت.
از تغییرات ماسک در نظام دریافت تاییدیه در توییتر بهعنوان فرصتافزایی برای جاعلان در انتشار اطلاعات نادرست در این پلتفرم انتقاد شده است.
الیور دارسی، خبرنگار سیانان، اوایل این هفته گزارش داد نیویورکتایمز (NYT) برای دریافت تاییدیه، پولی پرداخت نخواهد کرد و به نقل از سخنگوی این موسسه گفت: «برنامه نداریم بابت دریافت تاییدیه حسابهای سازمانی خود در توییتر ماهانه پول بدهیم.»
- جدید: نیویورکتایمز میگوید برنامه ندارد بابت دریافت تاییدیه توییتر پول بدهد:
سخنگویی به من گفت: « برنامه نداریم بابت دریافت تاییدیه حسابهای سازمانی خود در توییتر ماهانه پول بدهیم.»
این سخنگو افزود: «به خبرنگاران هم بابت دریافت تاییدیه حسابهای شخصیشان بازپرداختی نخواهیم داشت، مگر در موارد نادری که داشتن تاییدیه برای اهداف گزارشدهی ضروری باشد».
توییتر گفته بود از اول آوریل حذف تیکهای تایید «قدیمی» خود را آغاز خواهد کرد.
بر اساس مقررات جدید توییتر، سازمانها میتوانند برای دریافت تیک طلایی جدید درخواست بدهند. در حالی که اشخاص حقیقی باید برای اشتراک آبی توییتر، شامل مجموعهای از ابزارهای جدید مانند امکان ارسال توییتهای طولانیتر، توانایی ویرایش مطالب، برخورداری از جایگاه بالاتر در الگوریتم اولویتبندی و یکی از آن تیکهای آبیرنگ، ماهانه ۱۱ پوند بپردازند.
- از اول آوریل حذف برنامه قدیمی تاییدیه را شروع میکنیم و تیکهای تاییدیه قدیمی را برمیداریم.
افرادی که میخواهند تیک آبیشان در توییتر را حفظ کنند باید در این نشانی https://t.co/gzpCcwOpLp برای نشان آبی توییتر ثبتنام کنند.
نشریات دیگری مانند لسآنجلس تایمز و نهادهای عمومی مانند کاخ سفید و افراد مشهوری از جمله لبرون جیمز نیز علنا اعلام کردهاند که بابت خدمات تیک آبی پول نمیدهند.
دادن تایید در این پلتفرم رسانه اجتماعی که با تیک آبیرنگ کنار نام کاربری مشخص میشود، از سال ۲۰۰۹ یعنی سه سال پس از راه افتادن این سایت آغاز شد.
این تاییدیه اولین بار پس از شکایت تونی لاروسا، اسطوره بیسبال، علیه توییتر در سال ۲۰۰۹ به دلیل جعل هویتش معرفی شد.
هدف از دادن تاییدیه آن بود که بتوان هویت کاربران را اثبات کرد.
پیش از این، اکسیوس گزارش داده بود که کاخ سفید هم حاضر نیست بابت دریافت تاییدیه مشخصات برای کارکنان خود پول بدهد.
به گزارش این سایت خبری، راب فلاهرتی، مدیر راهبرد دیجیتالی کاخ سفید، در ایمیلی که بعدازظهر جمعه ارسال کرد، به کارکنان گفت: «متوجه شدیم توییتر دیگر خدمات رایگان نشان آبی تاییدیه برای اشخاص را ارائه نمیدهد. بنابراین علامت تیک آبی اکنون فقط برای تایید حساب کاربری کاربران پولی است.»
از دیگر چهرههای معروفی که طرح پول دادن بابت دریافت تاییدیه برای حسابهای خود را رد کردهاند، میتوان به کریسی تیگن، دیون وارویک و بن استیلر اشاره کرد.
ماسک قبلا از برنامه صدور تاییدیه توییتر به عنوان نظام «ارباب و رعیتی» انتقاد کرده بود.