ایتنا - زمانی که استفاده از صفحه نمایش حالت تعاملی یا فیزیکی نداشته باشد، کودکان را بیتحرک میکند.
تماشای صفحه نمایشگر حرف زدن کودکان را به تاخیر میاندازد
1 شهريور 1402 ساعت 1:31
ایتنا - زمانی که استفاده از صفحه نمایش حالت تعاملی یا فیزیکی نداشته باشد، کودکان را بیتحرک میکند.
نتایج یک مطالعه نشان داده که پاسخ میتواند مثبت باشد و هرچه کودکان نوپا زمان بیشتری را برای تماشای صفحه نمایش تلویزیون، رایانه، تبلت یا گوشیهای هوشمند صرف کنند، احتمال تاخیر در روند رشدشان بیشتر میشود.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، بر اساس پژوهشی که در جاماپ پدیاتریک منتشر شد، این تاخیرها میتواند در مهارتهای ارتباطی، انجام دادن حرکات ظریف، حل مسئله یا مهارتهای فردی و اجتماعی بروز کند.
دکتر جیسون ناگاتا، دانشیار متخصص اطفال در دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، میگوید: «در واقع مدتزمانی که کودک مقابل صفحهنمایشهایی مانند تلویزیون یا تبلت غیرفعال است، ممکن است باعث شود کودک فرصت یادگیری مهارتهای حل مسئله تعاملی را از دست بدهد.»
زمانی که استفاده از صفحه نمایش تعاملی یا فیزیکی نباشد، کودکان بیتحرک میشوند و همین باعث میشود نتوانند مهارتهای حرکتی بزرگ و اصلی را تمرین کنند.
در پژوهشی که بین ژوییه ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۷ انجام شد، بیش از هفت هزار کودک ژاپنی بررسی شدند و بر اساس گزارشهای مادرانشان اندازهگیری کردند که این کودکان در یک سالگی چند ساعت در روز از صفحه نمایش استفاده میکنند. محققان همچنین نحوه عملکرد کودکان نوپا را در چندین آزمایش رشد در سنین دو و چهار سالگی بررسی کردند.
کد مطلب: 74349
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/74349/تماشای-صفحه-نمایشگر-حرف-زدن-کودکان-تاخیر-می-اندازد