ایتنا - به گزارش انبیسی نیوز، مصرف مقدار زیادی از غذاهای فوقفراوری شده ممکن است با افسردگی مرتبط باشد.
ارتباط غذاهای فراوریشده و افسردگی چیست؟
4 مهر 1402 ساعت 2:23
ایتنا - به گزارش انبیسی نیوز، مصرف مقدار زیادی از غذاهای فوقفراوری شده ممکن است با افسردگی مرتبط باشد.
غذاهای فرآوریشده سرشار از نمک، شکر، چربیهای هیدروژنه و مواد افزودنیاند. این غذاها شامل خوراکیهای ناسالمی مانند چیپس و نوشابه و همچنین بسیاری از وعدههای غذایی آماده مثل ماست و حتی نان بستهبندی میشوند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، در پژوهشی جدید که در جاما اوپن نتورک منتشر شده است، عادتهای غذایی و سلامت روان بیش از ۳۱ هزار زن ۴۲ تا ۶۲ ساله سفیدپوست، بررسی شد.
محققان دریافتند زنانی که بیشترین مواد غذایی فوقفراوریشده را میخورند - ۹ وعده در روز - ۵۰ درصد بیشتر از کسانی که کمترین میزان مصرف این مواد غذایی را دارند -یعنی حداکثر چهار وعده در روز- به افسردگی مبتلا میشوند.
این پژوهش همچنین نشان داد مصرف مقدار زیادی از غذاها و نوشیدنیهای حاوی شیرینکنندههای مصنوعی تاثیر منفی خاصی دارد.
ملیسا لین، محقق فوقدکتری در مرکز غذا و خلقوخو در دانشگاه دیکین استرالیا، گفت: «پژوهش جدید نتایج تحقیقات دیگری که به ارتباط مصرف غذاهای فراوری شده و افسردگی میپردازد، را تایید میکند.»
البته آنچه این پژوهش را از سایر تحقیقات متمایز میکند، این است که شرکتکنندگان این پژوهش پیشتر هیچ نشانهای از افسردگی را گزارش نکرده بودند. بدین ترتیب، محققان میتوانستند ارتباط بین غذاهای فراوری شده و افسردگی را از طریق آشکار شدن علائم آن بررسی کنند.
کد مطلب: 74790
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/74790/ارتباط-غذاهای-فراوری-شده-افسردگی-چیست