ایتنا - نوشیدن چای تیره باعث افزایش دفع گلوکز در ادرار و بهبود مقاومت به انسولین میشود.
نوشیدن چای تیره و کاهش خطر ابتلا به دیابت
13 مهر 1402 ساعت 5:00
ایتنا - نوشیدن چای تیره باعث افزایش دفع گلوکز در ادرار و بهبود مقاومت به انسولین میشود.
بر اساس تحقیق جدیدی که در نشست سالانه انجمن اروپایی دیابت (EASD) در هامبورگ ارائه شد، نوشیدن روزانه یک فنجان چای تیره شیریننشده با قندهای مصنوعی میتواند به کنترل قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، به گفته محققان، نوشیدن چای تیره باعث افزایش دفع گلوکز در ادرار و بهبود مقاومت به انسولین میشود.
یک فنجان چای جزء اصلی رژیم غذایی روزانه برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است.
محققان دانشگاه آدلاید در استرالیا و دانشگاه جنوبشرقی چین دریافتند که در مقایسه با افرادی که هرگز چای نمینوشند، مصرفکنندگان روزانه چای تیره، ۵۳ درصد کمتر در معرض خطر پیشدیابت و ۴۷ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
این نتیجه حتی پس از درنظرگرفتن عوامل خطر ابتلا به دیابت، مانند سن، جنسیت، قومیت و شاخص توده بدنی (BMI) بود.
کد مطلب: 74968
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/74968/نوشیدن-چای-تیره-کاهش-خطر-ابتلا-دیابت