ایتنا - نتایج پژوهشی جدید نشان میدهد که مصرف نکردن گوشت خیلی هم به اراده افراد ارتباط ندارد.
گیاهخواری به دیانای افراد مربوط میشود؟
18 مهر 1402 ساعت 4:00
ایتنا - نتایج پژوهشی جدید نشان میدهد که مصرف نکردن گوشت خیلی هم به اراده افراد ارتباط ندارد.
پژوهشی که بهتازگی در «پلوس وان» منتشر شد، نشان میدهد وجود چهار ژن در ارتباط با میزان توانایی یک فرد در پایبند بودن به سبک گیاهخواری تاثیرگذارند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، دکتر نبیل یاسین، نویسنده ارشد این مطالعه و استاد افتخاری آسیبشناسی دانشکده پزشکی دانشگاه نورتوسترن، گفت: «در حال حاضر میتوان گفت ژنتیک نقش مهمی در گیاهخواری ایفا میکند و احتمالا برخی افراد در رژیم غذایی گیاهخواری مناسبتر از دیگراناند.»
او در ادامه افزود: «علاوه بر اعمال مذهبی و فرهنگی، دلایل بهداشتی، اخلاقی و زیست محیطی همگی جزو عواملیاند که افراد را به کاهش یا حذف گوشت ترغیب میکنندــ اما همیشه آنقدرها موفقیتآمیز نیستند.»
«تعداد زیادی از افرادی که خود را گیاهخوار توصیف میکنند، هنگام پاسخ دادن به پرسشنامهها میگویند که محصولات گوشتی هم مصرف میکنند. همین امر نشان میدهد بسیاری از افرادی که قصد دارند گیاهخوار باشند، نمیتوانند نیتشان را عملی کنند، زیرا ژنتیک هم در این انتخاب نقش موثری دارد.»
یاسین تاکید کرد: «این تحقیق قادر به شناسایی افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد گیاهخواریاند، نبود اما محققان امیدوارند تحقیقات آتی پاسخ این پرسش را بیابد.»
دکتر خوزه اردوواس، استاد تغذیه و ژنتیک در ماساچوست، میگوید: «این پژوهش ارتباط پیچیده بین ژنها و انتخابهای غذایی را برجسته میکند. ممکن است در آینده، توصیههای غذایی شخصیشدهتری بر اساس استعدادهای ژنتیکی هم داشته باشیم.»
کد مطلب: 75017
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/75017/گیاه-خواری-دی-ان-ای-افراد-مربوط-می-شود