ایتنا - صبحانه همیشه مهمترین وعده غذایی روز بوده است، اکنون دانشمندان دریافتهاند خوردن صبحانه خطر بروز حمله قلبی و سکته را کاهش میدهد – اما این به صبحانهای که میخورید بستگی دارد.
کدام صبحانه خطر حمله قلبی را کم میکند؟
1 آذر 1402 ساعت 6:04
ایتنا - صبحانه همیشه مهمترین وعده غذایی روز بوده است، اکنون دانشمندان دریافتهاند خوردن صبحانه خطر بروز حمله قلبی و سکته را کاهش میدهد – اما این به صبحانهای که میخورید بستگی دارد.
بر پایه پژوهش دانشمندان در مورد غذاهای گیاهی «باب روز»، معلوم شد که اگر جای تخم مرغ را با مشتی آجیل عوض کنیم، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی تا ۱۷ درصد کاهش مییابد.
این بررسی که در نشریه پزشکی بیامسی منتشر شد نشان میدهد که خوردن روزانه یک تخممرغ کمتر، و جایگزینی آن با ۲۵ تا ۲۸ گرم آجیل، خطر بیماری قلبی را تا ۱۷ درصد، دیابت را تا ۱۸ درصد، و مرگ زودهنگام را تا ۱۵ درصد کاهش میدهد.
با این حال، به این نتیجه نرسید که تخممرغ باید به کلی از رژیم غذایی حذف شود.
برخی کارشناسان مدتها است هشدار میدهند تخممرغ برای قلب مضر است، اما این بحث بالا گرفته است چون بسیاری میگویند شواهد بیشتری برای اثبات آن لازم است.
مدتها است که یکی از مهمترین بیماریهای مرگبار در بریتانیا بیماری قلبی است و به گزارش بنیاد قلب بریتانیا، روزانه ۴۶۰ نفر و سالانه ۴۸ هزار نفر در اثر بیماری قلبی یا عروقی جان خود را از دست میدهند.
کد مطلب: 75652
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/75652/کدام-صبحانه-خطر-حمله-قلبی-کم-می-کند