ایتنا - افراد زیادی در سراسر جهان برای ترک سیگار اقدام میکنند و برخی از آنها موفق میشوند از پس این تصمیم مهم برآیند. اما برخی دیگر هم با وجود امتحان کردن راههای مختلف، در این راه ناکام میمانند.
برای ترک سیگار از این محرکهای غذایی دوری کنید
15 دی 1402 ساعت 2:17
ایتنا - افراد زیادی در سراسر جهان برای ترک سیگار اقدام میکنند و برخی از آنها موفق میشوند از پس این تصمیم مهم برآیند. اما برخی دیگر هم با وجود امتحان کردن راههای مختلف، در این راه ناکام میمانند.
به گزارش نیویورکپست، مواد غذایی از جمله عوامل موثر در ترک سیگارند.
به گفته متخصصی از وبسایت گواسموکفری (gosmokefree.co.uk)، غذایی که در زمان ترک سیگار مصرف میکنید تفاوت زیادی را در روند ترک ایجاد میکند و برخی غذاها حتی متعهدترین افراد در مسیر ترک سیگار را دچار تزلزل میکند.
چهار نوع غذا و یک نوشیدنی محبوب وجود دارد که سیگاریهایی که در حال ترکاند، باید از آنها اجتناب کنند. چرا که این غذاها مانع این تصمیم رایج سال جدید میشوند.
هرگونه غذای تند، تنقلات سرشار از شکر، غذاهای سرخشده – البته با تاسف برای علاقمندان به سیبزمینی سرخکرده – و غذاهایی با محتویات سدیم بالا به شدت ممنوعاند.
این متخصص ناشناس میگوید: «مهم است که از رژیم غذاییتان آگاه باشید زیرا غذاهای تند و شیرین، میل به نیکوتین را تحریک میکنند.»
علاوه بر این، اگر هنگام ترک سیگار به غذاهای بسیار شیرین روی آورید، با خطر ابتلا به اعتیاد به قند، بهعنوان جایگزین سیگار مواجه میشوید.
از غذاهای سرخشده هم باید اجتناب کرد، زیرا به چربی اضافی بالا تنه و فشار بر دیافراگم منتهی میشود.
این افزایش فشار مشکلات تنفسی کسانی را که در حال ترک سیگارند تشدید میکند و باعث میشود مسیر چالشبرانگیزی را طی کنند.
مصرف بیش از حد نمک هم به احتباس آب در بدن و ایجاد وزن اضافی در اطراف دیافراگم منجر میشود و فشار اضافی را در پی خواهد داشت که تنفس را محدود و پایبندی به تصمیم ترک سیگار را دشوار میکند.
کد مطلب: 76434
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/76434/ترک-سیگار-این-محرک-های-غذایی-دوری-کنید