ایتنا - تحقیقات نشان میدهد که اگر پروتئین مصرف میکنید، احتمالا سالانه صدها ذره ریزپلاستیک هم میبلعید.
کدام پروتئینها بیشترین ریزپلاستیک را دارند؟
27 دی 1402 ساعت 1:30
ایتنا - تحقیقات نشان میدهد که اگر پروتئین مصرف میکنید، احتمالا سالانه صدها ذره ریزپلاستیک هم میبلعید.
بر اساس پژوهش جدید محققان سازمان غیرانتفاعی اوشن کانسرورسی و دانشگاه تورنتو، ریزپلاستیکهاــ ذرات ریزتر از یک میکرومتر (یک هزارم میلیمتر) تا نیم سانتیمترــ در تقریبا ۹۰ درصد از نمونههای موادغذایی پروتئینی آزمایششده پیدا شدهاند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، محققان انواع پروتئینهای رایجی را که آمریکاییها مصرف میکردند بررسی کردند؛ از جمله غذاهای دریایی، گوشت خوک، گوشت گاو، مرغ، توفو و چندین جایگزین مبتنی بر گیاهان برای گوشت و بنا بر این پژوهش که نتایج آن در اینوارنمنتال پلوشن منتشر شد، هر بزرگسال آمریکایی احتمالا به طور متوسط حداقل ۱۱ هزار ذره ریزپلاستیک در سال مصرف میکند.
جورج لئونارد، یکی از نویسندگان این تحقیق و دانشمند ارشد در اوشن کانسرورسی، میگوید: «اگر غذا میخورید، باید بگویم راهی نیست که از زیرپلاستیکها در امان بمانید و حتی اگر حقیقتا دلتان بخواهد چیزی میل کنید که پلاستیک نداشته باشد، واقعا نمیتوانید.»
به گفته لئوناردو، یافتههای این تحقیق از وجود ریزپلاستیکها در همهجا شواهد بیشتری ارائه میکند و این ریزپلاستیکها در سراسر دنیا از برفهای جنوبگان گرفته تا درون بدن انسان و غذاهایی که میخوریم و آبی که مینوشیم، کشف شدهاند. وجود ریزپلاستیکها در میوهها، سبزیجات و همچنین سایر محصولات غذایی مانند نمک، شکر، برنج و شیر هم ثبت شده است.
کد مطلب: 76678
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/76678/کدام-پروتئین-ها-بیشترین-ریزپلاستیک