کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مشکلات بینایی یک هشدار اولیه برای بیماران آلزایمری است

8 بهمن 1402 ساعت 2:10

ایتنا - سندرم آتروفی قشر خلفی، نوعی بیماری آلزایمر، در سن 59 سالگی شروع به ابتلا به بیماران می کند. طبق گزارش واشنگتن پست، این حدود پنج تا شش سال قبل از تشخیص بیشتر بیماران مبتلا به این سندرم است.



مطالعه‌ای که در مجله "Lancet" Neurology منتشر شد، نشان داد که سندرم آتروفی قشر خلفی، نوعی بیماری آلزایمر، در سن 59 سالگی شروع به ابتلا به بیماران می کند. طبق گزارش واشنگتن پست، این حدود پنج تا شش سال قبل از تشخیص بیشتر بیماران مبتلا به این سندرم است.

بر اساس این مطالعه، یک تیم بین المللی به سرپرستی محققان دانشگاه کالیفرنیا سوابق 1092 بیمار مبتلا به سندرم آتروفی قشر خلفی (PCA) از 16 کشور را بررسی کردند و مشخص شد که هزاران نفر از مبتلایان به دلیل عدم وجود این بیماری، تشخیص تاخیری داشتند. آگاهی از علائم اولیه غیر معمول

این مطالعه همچنین نشان داد که بیماران PCa دارای سطوحی از پلاک‌های آمیلوئید و تاو مضر در مغز خود هستند که با نمونه‌های رایج‌تر بیماری آلزایمر مطابقت دارد، اما این پلاک‌ها در بخش دیگری از مغز یافت شدند: مناطقی در پشت مغزی که در بینایی نقش دارد، مانند لوب اکسیپیتال و لوب جداری.

از آنجایی که اولین علائم بصری هستند، بیماران اغلب با مراجعه به چشم پزشک و در نهایت متخصص مغز و اعصاب شروع می کنند.

کارشناسان می گویند شایع ترین علائم اولیه شامل مشکلات خواندن و رانندگی است، زیرا رانندگان خودروهای مبتلا به این سندرم ممکن است در تشخیص مسافت ها مشکل داشته باشند. بیماران در شب نیز با مطالعه مشکل دارند. برخی افراد نیز درک یک صحنه پیچیده را دشوار می دانند. به عنوان مثال، یافتن راه خود از طریق یک فروشگاه مواد غذایی برای خرید یک کالای خاص.

 


همانند بیماری آلزایمر، در حال حاضر هیچ درمانی برای سندرم PCA وجود ندارد، اما کاردرمانی و سایر خدمات کم بینایی می توانند به بیماران مبتلا به این سندرم کمک کنند.

بیماران همچنین می توانند از تغییرات ساده در سبک زندگی بهره مند شوند: خواندن کتاب های چاپ بزرگ، استفاده از نور بهتر در خانه، و برجسته کردن خطوط ناهموار سطوح ناهموار مانند پله ها.

علاوه بر این، برخی از بیماران با درمان هایی برای بهبود علائم بیماری آلزایمر، مانند دسته داروهایی که به عنوان مهارکننده های کولین استراز شناخته می شوند، کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است از درمان هایی برای کند کردن بیماری مانند آنتی بادی های آمیلوئید سود ببرند.

این مطالعه نشان داد که تعداد افراد مبتلا به این سندرم حدود 10 درصد از بیماران آلزایمر در ایالات متحده یا تقریباً 700000 بیمار است. نکته جالب‌تر و به دلیلی که هنوز مشخص نیست، این است که 60 درصد افراد مبتلا به سندرم PCA را زنان تشکیل می‌دهند.


کد مطلب: 76897

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/76897/مشکلات-بینایی-یک-هشدار-اولیه-بیماران-آلزایمری

ايتنا
  https://www.itna.ir